Αποκαλυπτικός ο Bachelor: «Δεν έχω επιλέξει ακόμη με ποια κοπέλα θα είμαι!»

Όλα όσα αποκάλυψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του πρώτου Έλληνα bachelor προβλήθηκε στο «Happy Day», με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να αποκαλύπτει στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι καμία από τις κοπέλες ακόμα δεν του έχει κλέψει την καρδιά.

The Bachelor: «Έσκασαν» τα πρώτα... νυφικά - Ποια ήταν η τυχερή παίκτρια;

«Έχω ξεχωρίσει κάποιες κοπέλες που έχουν στοιχεία που ψάχνω για τη σύντροφό μου. Παρόλα αυτά είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους», απάντησε στο αν έχει ξεχωρίσει κάποια από τις διαγωνιζόμενες.

Παναγιώτης Βασιλάκος

Ο Παναγιώτης επίσης ξεκαθάρισε ότι: «Εγώ δεν έχω μπει στο σπίτι για να βρω την κοπέλα της ζωής μου, αλλά για να βρω την ψυχή της ζωής μου. Έχω να κάνω με ψυχές. Βγαίνω κάθε φορά με διαφορετική κοπέλα και προσπαθώ να δω την ψυχή της και να βγάλω τα καλύτερα χαρακτηριστικά της. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Φυσικά και αν με ελκύει ερωτικά. Άντρας είμαι δεν είμαι μοναχός».

The Bachelor: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας μετά την οικειοθελή αποχώρηση

Τώρα που σιγά σιγά το «The Bachelor» φτάνει στο τέλος του, έχει καταλήξει στο ποια από τις παίκτριες θα βρίσκονται στο πλευρό του: «Δεν έχω επιλέξει ακόμη. Είμαι ένας άνθρωπος απρόβλεπτος με τα συναισθήματά μου. Είμαι περίεργος, μπορεί κάποια στιγμή να ξυπνήσω και να μην μου αρέσει μια κοπέλα, ενώ νιώθω πολλά για εκείνη. Είμαι απρόβλεπτος. Όχι όμως στη σχέση μου. Τότε είμαι σταθερός. Δεν έχω καταλήξει ακόμη. Επειδή φθάνουμε προς το τέλος εκεί θα βγουν και τα αληθινά συναισθήματα της κάθε κοπέλας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top