«Λύγισε» στον αέρα ο Γιώργος Παπαδάκης

Πέρασαν 25 χρόνια από έναν θάνατο που σημάδεψε την αρχή ενός θεσμού

Κι όμως… έχουν περάσει 25 χρόνια από όταν ο μικρός Ανδρέας έφυγε από τη ζωή, με τον πατέρα του Κώστα Γιαννόπουλο να ξεκινάει τότε το σπουδαίο έργο του «Χαμόγελου του παιδιού»

Σε καραντίνα ο Γιώργος Παπαδάκης- Εμφανίστηκε από το σπίτι του στην εκπομπή

Μιλώντας για τον πρόεδρό του, ο Γιώργος Παπαδάκης που έβαλε το δικό του λιθαράκι σε αυτόν τον εθελοντικό οργανισμό, συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής του.

«Κώστα πέρασαν 25 χρόνια από τότε που ο μικρός Αντρέας, ο γιος μας, ο Ανδρέας μας έκανε αυτό το θαύμα. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Ξέρω τον αγώνα σου, την αγωνία σου, την κλονισμένη υγεία σου για να κάνεις αυτή την υπόσχεση πραγματικότητα. Τα αξίζεις αυτά τα λόγια φίλε κι αδελφέ!» είπε ο δημοσιογράφος. 

Φωτιά στο στούντιο του «Καλημέρα Ελλάδα»

Λίγο μετά, αναφερόμενος στη συνέντευξη που είχε πάρει τότε από τον μικρό αυτόν ήρωα λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή: «Είναι περίεργα τα συναισθήματα, μου θύμισε στιγμές που λύγισα πάρα πολλές φορές στη διάρκεια αυτής της εκπομπής κι αν δεν ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, ο Τάσος ο Ζορμπάς που από το ακουστικό προσπαθούσαν να φέρουμε εις πέρας αυτό το θαύμα που γινόταν με ένα μικρό παιδί λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top