Επτά κρούσματα κορωνοϊού στο J2US

Δύο πρόσωπα είναι από το cast των συμμετεχόντων

Ρεπορτάζ από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Την περασμένη Τρίτη βρέθηκαν δυο θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην παραγωγή του J2US, γεγονός που έκανε τον παρουσιαστή και παραγωγό του show, Νίκο Κοκλώνη να αποφασίσει την αναβολή του live αυτού του Σαββάτου, ενώ με δική του πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε ο απαραίτητος επαναληπτικός έλεγχος, ώστε διασφαλιστεί η υγεία όλων. 

Το βράδυ της Πέμπτης μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος συμμετέχει στο J2US αποκάλυψε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε το επίσης θετικό τεστ της και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Τρύφωνας Σαμαράς

Θετική στον κορωνοϊό και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

«Τα κρούσματα στην παραγωγή του J2US, μετά τη διεξαγωγή επαναληπτικών τεστ είναι συνολικά επτά. Δύο πρόσωπα είναι από το cast των συμμετεχόντων (δεν ανέφερε ποιοι, αλλά εννοούσε τον Σαμαρά και την Κατσαΐτη), και τα υπόλοιπα πέντε κρούσματα εντοπίστηκαν στο βοηθητικό προσωπικό. Δεν παίζει κανείς με την υγεία κανενός, πρέπει να έχουμε ατομική ευθύνη. Δεν παίζει το Just, μπορεί και να μην παίξει ποτέ» είπε σε ανάρτησή του ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top