GNTM -Δημοσθένης: Αντιπαθεί τη Μαρινέλα και τη χαρακτηρίζει Μις Κοιμισμένη

«Πραγματικά είναι τόσο διπρόσωπος», απαντά η Μαρινέλα

Ο καιρός στο σπίτι του GNTM 3  περνά και οι δοκιμασίες στις οποίες λαμβάνουν μέρος τα επίδοξα top models όλο και δυσκολεύουν.

Αυτή τη φορά οι διαγωνιζόμενοι  καλούνται να βυθιστούν σε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές πισίνες και να αποδώσουν με φυσικότητα καθημερινές δραστηριότητες, στο φακό του Διονύση Κούτση.

Νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας ήταν ο Δημοσθένης, ο οποίος πήρε την καλύτερη φωτογραφία.

Ο Άγγελος Μπράτης τον καλεί μπροστά και του λέει ποιες είναι οι δραστηριότητες κάτω από το νερό: α) Μιλάτε στο τηλέφωνο β) διαβάζετε ένα βιβλίο γ) ποτίζετε λουλούδια δ)πίνετε χυμό ε) γράφετε σε γραφομηχανή και στ) βάζετε κραγιόν τα κορίτσια ή ξυρίζεστε τα αγόρια.

Μαρινέλα
 Ο Δημοσθένης επιλέγει για τον εαυτό του το ξύρισμα και στη συνέχεια έδωσε disadvantage  στη Μαρινέλα και το δεύτερο το έδωσε στον Εμμάνουελ.

«Το πρώτο μου μειονέκτημα θα πάει στη Μαρινέλα! Είναι ένα παιδί με το οποίο δεν κάνουμε παρέα στο σπίτι, υπάρχει δεν υπάρχει μου είναι το ίδιο, μου είναι αδιάφορη. Όσο έχω προλάβει να την γνωρίσω, δε μου αρέσει ο χαρακτήρας της, δε μου αρέσει η αύρα της δεν μου αρέσει η ενέργεια της. Από κει και πέρα νομίζω ότι κινείται στη μετριότητα και, επειδή τη βλέπω και στο σπίτι και κοιμάμαι, το πρώτο μου μειονέκτημα πάει στη Μις Κοιμισμένη 2020. Τη Μαρινέλα», είπε ο Δημοοσθένης.

Η Μαρινέλα δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και μιλώντας on camera δήλωσε: «Πραγματικά είναι τόσο διπρόσωπος που δεν πιστεύω ότι αξίζει να ανοίγει το στόμα του μπροστά στις κάμερες.Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Δεν πιστεύω ότι είμαι η Μις Κοιμισμένη 2020! Δεν έχω ανοιχτεί στον Δημοσθένη, δε με έχει γνωρίσει, ούτε και θα του δοθεί αυτή η ευκαιρία γιατί δε θέλω».

Εμμάνουελ


Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top