Κωνσταντίνος GNTM: «Μέσα στο σπίτι ήμασταν δύο στρατόπεδα!»

«Ο Ηρακλής ήταν ειλικρινής όταν ζήτησε να μου δώσουν δεύτερη ευκαιρία»

Μπορεί να πήρε το golden pass στην αρχή του GNTM, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι ήταν αυτός που αποχώρησε στο επεισόδιο της Δευτέρας, καθώς δεν είχε καλή φωτογραφία εξαιτίας ενός ατυχήματος στη φωτογράφηση.

GNTM: Αποχώρησε ο Tσεντολίνι!

Το νεαρό μοντέλο μίλησε την Τρίτη στη «Φωλιά των Κου Κου» για τα όσα προβλήθηκαν και το ντεζαβαντάζ που πήρε από τον Ηρακλή.

«Μέσα στο σπίτι ήμασταν δύο στρατόπεδα. Προσπαθούσε ο ένας να πάει κόντρα στον άλλον. Την πρώτη φορά που πήρα ντεζαβαντάζ τα είχα πάει πολύ καλά, είχα ακούσει πολύ θετικές κριτικές. Αυτό ήταν κάτι που ήθελαν να το αλλάξουν», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος.

Κωνσταντίνος Τσεντολίνι

«Σκέφτηκαν λοιπόν ότι δεύτερη φορά ντεζαβαντάζ δεν γίνεται να τα πάει καλά. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο ήταν το πιο εύστοχο ντεζαβανταζ σε όλες τις σεζόν του GNTM» πρόσθεσε.

Οι πρώτες δηλώσεις του Τσεντολίνι μετά την αποχώρησή του από το GNTM 3

«Κάποιες φορές είναι και θέμα τύχης. Ο Ηρακλής μπήκε στη θέση μου όταν έγινε το ατύχημα και σκέφτηκε ότι δεν θα του άρεσε να αποχωρήσει κι αυτός με έναν παρόμοιο τρόπο. Για το ανταγωνιστικό κομμάτι όμως ήταν κάτι που τον συνέφερε πολύ. Ήταν ειλικρινής όταν ζήτησε να μου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στη φωτογράφιση», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος.

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον μεγάλο του GNTM; Από αγόρια «βλέπει» τον Ανδρέα, κι από κορίτσια την Παρασκευή!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top