Το άγνωστο περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Μίνωα Κυριακού

Οι αποκαλύψεις της «σιδηράς κυρίας» των δημοσίων σχέσεων

Υπήρξε η πρώτη «Σιδηρά κυρία» των δημοσίων σχέσεων, αφού για χρόνια «έτρεχε» τα γραφεία Τύπου των μεγαλύτερων καναλιών της χώρας.

Ο λόγος για την κυρία Λόλα Νταϊφά που μίλησε στο «Happy Day» και τον Δημήτρη Παπανώτα για τη Ρούλα Κορομηλά, την Ελένη Μενεγάκη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Μίνωα Κυριακού.

Τα τελευταία λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη σε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό

Λόλα Νταϊφά

«Ξεκίνησα στον ΑΝΤ1 Σεπτέμβριο του 1989 και βγήκε αέρα Δεκέμβριο του 1989. Τότε, οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές έλεγαν “τα κάνουμε όλα”. Η Ρούλα Κορομηλά δεν έφυγε βίαια από την ΕΡΤ για να έρθει στον ΑΝΤ1. Ήταν πολύ δουλευταρού. Ερχόταν άρρωστη με την πεταλούδα από το νοσοκομείο για να κάνει εκπομπή» είπε για την άλλοτε κορυφαία τηλεπαρουσιάστρια.

Ποια γνωστή ταινία της Βουγιουκλάκη είχε κριθεί ακατάλληλη;

«Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν ανησύχησε ποτέ για το αν θα τον αντικαταστήσουν. Δεν είχε ποτέ ανασφάλειες, ήξερε ποιος ήταν. Τον φώναζα… κύριο 73%. Η Ελένη Μενεγάκη περισσότερο από την ομορφιά της ήταν το μυαλό της, είπε μια μέρα μια χαζομάρα στην εκπομπή, είδε ότι έπιασε και συνέχισε να λέει» εξομολογήθηκε για τη… δαιμόνια «Ωραία Ελένη».

Έκανε και μία αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη λίγο πριν το τέλος της: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε εξαιρετικές σχέσεις με τον Μίνωα Κυριακού. Και μάλιστα ο Κυριακού, στο τέλος της ζωής της Αλίκης, όταν χρειάστηκε, του ζήτησα εγώ να πάμε σε ένα μοναστήρι να κάνουμε τάμα. Μου λέει “τι θέλεις;”. Λέω “το ελικόπτερο”, και μου είπε να το πάρω. Δεν μπήκα μέσα, αλλά στείλαμε αυτό που έπρεπε να στείλουμε σε μια Μονή».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top