«Ο Χάρης Χριστόπουλος μιλάει προσβλητικά»

Παίκτρια του My Style Rocks κατακεραυνώνει τον κριτή

Ο Χάρης Χριστόπουλος δεν ήταν ο αγαπημένος κριτής της Γεωργίας Βρανά, η οποία αποχώρησε την περασμένη Κυριακή από το My Style Rocks και η πρώην πλέον παίκτρια δεν το έκρυψε, μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Ο κριτής του show μόδας, πλέον θα εμφανίζεται μόνο κάθε Κυριακή στο Gala και τη θέση του στο καθημερινό θα πάρει ο Λάκης Γαβαλάς. 

Ποιος πρώην κριτής επιστρέφει στο «My Style Rocks»;

Η Γεωργία Βρανά είπε πως ο Χάρης Χριστόπουλος ήταν πολλές φορές προσβλητικός προς αρκετές παίκτριες και μιλούσε απότομα. Μάλιστα και η ίδια είχε παρεξηγηθεί μαζί του, καθώς πίστευε ότι δεν τη συμπαθεί. 

«Έχω αδυναμία στον κύριο Κουδουνάρη και την κυρία Χριστοπούλου. Ο κύριος Χριστόπουλος θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μιλάει λίγο απότομα, λίγο περίεργα, λίγο προσβλητικά και δε μου αρέσει καθόλου. Και το γεγονός ότι έχει φύγει από το καθημερινό ήταν η καλύτερη επιλογή που έχει γίνει», είπε η τραγουδίστρια.

Anita Brand: Η ανάρτηση για την επέτειο γνωριμίας με τον Χάρη Χριστόπουλο

«Είχαμε κόντρα γιατί θεωρούσα ότι είχε αντιπάθεια στο πρόσωπό μου, αυτό αισθανόμουν γιατί έβλεπα συνέχεια να μου βάζει χαμηλές βαθμολογίες, ενώ σε άλλα κορίτσια έδινε απλόχερα 3άρια και 4άρια», συνέχισε.

Τέλος επεσήμανε πως πολλά πράγματα δεν έχουν προβληθεί στα επεισόδια του My Style Rocks και έχουν κοπεί στο μοντάζ, ωστόσο η ίδια επέμεινε πως η συμπεριφορά του κ. Χριστόπουλου πολλές φορές ξέφευγε από τα όρια. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top