Ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει ο δημοσιογράφος

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται από τα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να πάρει τις επόμενες ώρες, ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης.

Χειρουργήθηκε ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης – Τα νεότερα για την υγεία του

Ο γνωστός δημοσιογράφος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την καρδιά του και οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως έπρεπε να υποβληθεί σε διπλό μπάι πας.

Ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης αγκαλιά με τον γιο του

«Θα  βγει σήμερα, Πέμπτη (08/10) από το νοσοκομείο. Θα χρειαστεί μέρες για να αναρρώσει. Στον Νίκο λείπει πολύ ο γιος του και αδημονεί να τον πάρει και πάλι στην αγκαλιά του», δήλωσαν στο star.gr άνθρωποι από το περιβάλλον του δημοσιογράφου.

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης - Θα υποβληθεί σε τριπλό μπάι πας

Η περιπέτεια υγείας του Νίκου Τσιλιπουνιδάκη είχε αίσιο τέλος και βέβαια οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή θέλησαν να ευχαριστήσουν δημόσια τον διευθυντή στο Τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών του Λαϊκού Νοσοκομείο, Γιώργο Μαρίνο, αλλά και τον διοικητή του νοσοκομείου, Χρήστο Αντωνόπουλο, οι οποίοι διέγνωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του και τον έσωσαν.

«Έπειτα ο Νίκος απευθύνθηκε στον καρδιοχειρουργό, Κωνσταντίνο Περρέα στο Ωνάσειο, ο οποίος τον χειρούργησε και τώρα πια μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον», πρόσθεσαν κλείνοντας.
    

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top