Άγγελος Μπράτης: Πόσο πιθανό είναι να δούμε αγόρι νικητή στο GNTM 3;

Τι δήλωσε ο δημοφιλής σχεδιαστής «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Σήμερα, καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ήταν ο καταξιωμένος σχεδιαστής και κριτής στο δημοφιλές σόου μόδας GNTM, Άγγελος Μπράτης.

Άγγελος Μπράτης Πόσο πιθανό είναι να δούμε αγόρι νικητή στο GNTM 3 Στη Φωλιά των Κου Κου

Μπράτης, Ζενεβιέβ και Καράβας είδαν μαζί την πρεμιέρα του GNTM 3!

Ο γνωστός σχεδιαστής ρούχων, εμφανίστηκε ανανεωμένος και συζήτησε για όσα αφορούν στη μόδα, το υπέροχο ατελιέ του και, φυσικά, για το GNTM 3, στο οποίο είναι κριτής για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, σχολίασε την άψογη συνεργασία μεταξύ των μελών της παραγωγής, καθώς και της κριτκής επιτροπής. Επικεντρώθηκε δε, στη νέα προσθήκη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία από πρώην-coach, φέτος είναι στη θέση του κριτή.

GNTM 3: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παρέδωσε… σκυτάλη στον Γιώργο Καράβα

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Ζενεβιέβ: «Η Ζεν είναι ένας δημιουργικός άνθρωπος, λέει πάντα τη γνώμη της και περνάμε υπέροχα στα γυρίσματα».

Επίσης, σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο σχολιάζει η κριτική επιτροπή, λεγοντας ότι: «Η Βίκυ όταν σχολιάζει, μιλάει πολύ περιγραφικά, δηλαδή και εκεί να μην είσαι, κάνεις εικόνα αυτό που εκφράζει εκείνη τη στιγμή. Εγώ, από τη άλλη, σχολιάζω συναισθηματικά, η Ζεν έχει αναφορές πάνω στη μόδα, ενώ ο Δημήτρης είναι πολύ τεχνικός».

Τέλος, ο Άγγελος Μπράτης δεν απέκλεισε το να δούμε αγόρι στον τελικό του GNTM 3, αλλά όπως υποστήριξε, πολλά πράγματα ανατρέπονται στο συγκεκριμένο σόου, καθώς όλα οφείλονται καθαρά στη δυναμική και την απόδοση του κάθε συμμετέχοντα. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top