Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε το trailer της εκπομπής της

Με φούξια κοστούμι η παρουσιάστρια

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου το «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε το trailer της πρωινής εκπομπής του OPEN.

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η Κατερίνα Καινούργιου - Δείτε τι δημοσίευσε

Σε αυτό βλέπουμε την παρουσιάστρια να χτυπάει τα κουδούνια των τηλεθεατριών και να μπαίνει στα σπίτια τους, όπου υπόσχεται να μοιραστεί τα «μυστικά» της μαζί τους.

Καινούργιου - Τσαγκρίδης: Με μάσκες σε γάμο στην Κεφαλονιά

«Είτε μ ένα κοστούμι υπερπαραγωγή (σαν αυτό που βλέπετε εδώ) είτε με τις φόρμες μου και sneakers (πράγμα δύσκολο έως απίθανο ) από την Δευτέρα 14/9 στις 09:50 μαζί με την παρέα μου ερχόμαστε να σας σερβίρουμε το πιο ...πλούσιο πρωινό !Δεν έχει σημασία τι φοράω αλώστε ...σημασία έχει ούτι ανυπομονώ να σας ξανασυναντήσω...κ έχουμε ετοιμάσει πολλά ...κ ωραία για σας! Με πρωταγωνιστές πάντα ...εσάς ! Ανυπομονώωωωωωωωω....(άντε να ρθει η Δευτέρα να μου στείλετε όλη σας την θετική ενέργεια)», έγραψε η Κατερίνα στο Instagram κάτω από το trailer της εκπομπής της στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είτε μ ένα κοστουμι υπερπαραγωγή (σαν αυτό που βλέπετε εδώ) είτε με τις φόρμες μου και sneakers(πράγμα δύσκολο έως απίθανο 🤣) από την Δευτέρα 14/9 στις 09:50 μαζί με την παρέα μου ερχόμαστε να σας σερβίρουμε το πιο ...πλούσιο πρωινό ! Δεν έχει σημασία τι φοράω άλλωστε ...σημασία έχει ότι ανυπομονώ να σας ξανασυναντήσω...κ έχουμε ετοιμάσει πολλά ...κ ωραία για σας! Με πρωταγωνιστές πάντα ...εσάς ! Ανυπομονώωωωωωωωω....(άντε να ρθει η Δευτέρα να μου στείλετε όλη σας την θετική ενέργεια🥰) @eutixeite @opentvgr @barkingwell_media @kostaskapetanidis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top