STARLAND: Νέα τηλεοπτική σεζόν με νέες σειρές στο Star

Κάθε Σάββατο και Κυριακή

Όλο Το Πρόγραμμα Με Τα Παιδικά Στο Star

Η πιο αγαπημένη, πολύχρωμη, διασκεδαστική, χαριτωμένη, περιπετειώδη, μαγική, τρυφερή, χαρούμενη ζώνη παιδικών, η Starland, καλωσορίζει 5 νέες παιδικές σειρές για τη σεζόν 2020-2021 από το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου! 

Starland! Ο δικός σου κόσμος, όπως σου αρέσει!

Η παρέα της μεγαλώνει και μαζί της ταξιδεύεις παντού! Γνωρίζεις νέους, απίθανους τύπους, έχεις παρέα αγαπημένους ήρωες, απολαμβάνεις συναρπαστικές εμπειρίες!

Από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 13:10 το μεσημέρι, ένα μοναδικό υπερθέαμα με νέους φανταstarικούς, κινούμενους ήρωες αλλά και με όλους τους γνωστούς και πάντα αγαπημένους Ben 10, Tom and Jerry Show, Super Wings, Robocar Poli,  Οι Ευχούληδες: Το πάρτι συνεχίζεται, Η Μάσα και ο Αρκούδος, Κουταβοφιλαράκια, Barbie, Scooby Doo Mystery Incorporated,New Looney Tunes, Κυνηγοί Τρολ! 

Οι σειρές Πέππα, το γουρουνάκι, Pj Masks, Μικρό μου Πόνυ: Η φιλία είναι μαγική, Leo & Tigg, Η Τρου και το βασίλειο του ουράνιου τόξου, έρχονται με ολοκαίνουρια επεισόδια!

Τα παιδιά τα Σαββατοκύριακα «ψηφίζουν» εδώ και χρόνια Starland, την καλύτερη ζώνη παιδικών, που είναι 1η στην προτίμησή τους! 

ZAFARI

Παιδική σειρά καναδικής και αμερικανικής συμπαραγωγής 2018

Πρεμιέρα Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 08:45.

Κάποιες φορές η Μητέρα Φύση δημιουργεί ζώα, που γεννιούνται με διαφορές στην εμφάνισή τους σε σχέση με το είδος τους. Ένα από αυτά τα ζώα είναι και ο μικρός ελέφαντας Zoomba, που γεννήθηκε μαγικά με ρίγες από ζέβρα στο δέρμα του. Όμως το υπόλοιπο κοπάδι του τον αποφεύγει καθώς θεωρεί ότι ο Zoomba  έχει πάνω του κακή τύχη. Έτσι, ο Zoomba πηγαίνει να ζήσει με άλλα ανάλογα μοναδικά ζώα στη μυστική κοιλάδα Zafari, που βρίσκεται στη βάση του βουνού Κιλιμάντζαρο. 

Εκεί, ο Zoomba μαθαίνει ότι είναι τέλειος όπως ακριβώς είναι και αυτό είναι ένα μάθημα, που τελικά θα διδάξει στο κοπάδι του αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Και βέβαια υπάρχει η υπόλοιπη συμμορία του Zafari, μια καμηλοπάρδαλη με φτερά παγωνιού, ένα λιοντάρι ροζ σαν φλαμίνγκο, ένας μπαμπουίνος με φτερά πιγκουίνου και μια μαϊμού με τα χρώματα του ουράνιου τόξου! Αυτά είναι μερικά από τα μοναδικά ζώα που βρίσκονται στο Zafari, το μέρος όπου μπορείς να μάθεις, να μεγαλώσεις, να διασκεδάσεις με την καρδιά σου και το πιο σημαντικό, να γιορτάσεις αυτό που μας κάνει μοναδικούς. Επειδή μερικές φορές το να είσαι διαφορετικός, κάνει όλη τη διαφορά!

Η σειρά επικεντρώνεται στα θέματα της ενσωμάτωσης και της φιλίας, διδάσκοντας στα παιδιά ότι ο καθένας είναι μοναδικός με κάποιο τρόπο και ότι οι διαφορές μας πρέπει να γιορτάζονται! 

***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

*Τα επεισόδια της σειράς Zafari είναι διαθέσιμα και στο microsite της Starland:  https://www.star.gr/tv/starland/zafari/

ΓΙΓΑΝΤΟΣΑΥΡΟΣ (GIGANTOSAURUS)

Παιδική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2019

Πρεμιέρα Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 09:45.

Τέσσερις φίλοι, μικροί δεινόσαυροι, με κοινό χαρακτηριστικό την περιέργεια για το άγνωστο, εξερευνούν τον προϊστορικό περιπετειώδη κόσμο, όπου το πιο συναρπαστικό μυστήριο όλων είναι ο Γιγαντόσαυρος, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο τρομερούς δεινόσαυρους, που υπάρχουν! Και μόνο το άκουσμα του ονόματός του είναι αρκετό για να προκαλέσει ανάμικτα αισθήματα στους ήρωές μας.

Η σοφή Μάζου, η παιχνιδιάρα Τάινι, ο δειλός Μπιλ και ο θαρραλέος Ρόκι, θέλουν να ανακαλύψουν τα μυστικά του Γιγαντοσαύρου και θα διαπιστώσουν ότι όλοι έχουν να μάθουν κάτι από αυτόν! Στη διαδρομή, που θα ακολουθήσουν, οι τέσσερις γλυκύτατοι δεινόσαυροι θα έρθουν αντιμέτωποι με τους προσωπικούς τους φόβους και ανασφάλειες. Οι περιπέτειες, που θα ζήσουν, θα τους διδάξουν την αξία της ωραίας συνεργασίας, που δίνει πάντα τις καλύτερες λύσεις σε όλα τα προβλήματα! 

Μέσα από τις περιπέτειες των τεσσάρων δεινόσαυρων αντικατοπτρίζονται οι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους τα παιδιά ηλικίας 4-6 ετών ανακαλύπτουν τον κόσμο και τους εαυτούς τους.

Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο «Gigantosaurus» του συγγραφέα Τζόνι Νταντλ. 

***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

**Τα επεισόδια του Γιγαντόσαυρου είναι διαθέσιμα και στο microsite της Starland: https://www.star.gr/tv/starland/gigadosauros-gigantosaurus/

LITTLE TIARAS

Παιδική σειρά ρωσικής παραγωγής 2018

Πρεμιέρα Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 10:45.

Καλώς ήλθατε στη σχολή μαγείας του Wondermont!

Πέντε υπέροχες και μοναδικές πριγκίπισσες, η Ρούνι, η πριγκίπισσα με τα κόκκινα μαλλιά, η Λίζα, η πριγκίπισσα των βατράχων, η Ντάρια, η αγέλαστη πριγκίπισσα, η Έλεν, η όμορφη πριγκίπισσα και η Ντόρμα, η πριγκίπισσα που κοιμάται, που η κάθε μία έχει τις δικές της μαγικές δυνάμεις, φτάνουν από μακρινά βασίλεια για να μελετήσουν τη μαγεία στο μυστηριώδες νησί του Wondermont.

Περιπέτειες, μυστικά και κίνδυνοι τις περιμένουν στο δρόμο τους για να μάθουν και να κατακτήσουν τη σοφία της μαγείας από έναν σπουδαίο μάγο, τον Immortal! 

Κατά τη διάρκεια της σχολικής τους ζωής, οι πέντε θαρραλέες πριγκίπισσες δεν συμμορφώνονται ποτέ με το αναμενόμενο και τολμούν να εξερευνήσουν τις δεξιότητες και τις δυνατότητές τους, ενώ μαθαίνουν όχι μόνο για τη μαγεία αλλά και για τη φιλία, την ομαδική εργασία και την ενδυνάμωση των κοριτσιών. Τελικά η πραγματική μαγεία είναι μέσα μας και περιμένει να την ανακαλύψουμε!

***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

*Τα επεισόδια της σειράς Little Tiaras είναι διαθέσιμα και στο microsite της Starland: https://www.star.gr/tv/starland/little-tiaras/1

Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΗΣ ΤΟΤΟΣ (THAT’S JOEY)

Παιδική σειρά γαλλικής και ισπανικής συμπαραγωγής 2020

Πρεμιέρα Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 10:15.

Ποιος λέει αστεία πιο γρήγορα και από τη μικροσκοπική του σκιά; 

Ποιος πιστεύει ότι το σχολείο είναι η καλύτερη παιδική χαρά σε όλη τη Γη;

Ποιος είναι καλύτερος φίλος ακόμη και από τον καλύτερο φίλο σας; Αυτός είναι ο Τοτός ! Η φαντασία του κυριολεκτικά, τα… σπάει!

Αν νομίζετε ότι κάθε πρόβλημα έχει τη δική του βαρετή λύση, τότε δεν έχετε γνωρίσει τον Τοτό ακόμα! Αξιολάτρευτος, αθώος και αεικίνητος, ο Τοτός είναι μια κινούμενη…καταστροφή! Με τους κολλητούς του φίλους θα βρει τις πιο ευφάνταστες και απροσδόκητες ιδέες, για να δώσει λύση σε εξωφρενικές καταστάσεις και να βοηθήσει όλους γύρω του. Όσο πιο πολλές αταξίες κάνει, τόσο περισσότερο τον αγαπάμε!  Η ζωή του είναι πραγματικά απολαυστική γιατί το χιούμορ και η χαρά είναι τρόπος ζωής! 

Η σειρά είναι βασισμένη στο κόμικ του Thierry Coppée, με περισσότερες από 4 εκατομμύρια πωλήσεις στη Γαλλία και με εκδόσεις στον Καναδά, το Ισραήλ, την Κίνα, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, τη Ρωσία. 

***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

**Τα επεισόδια του Σκανδαλιάρη Τοτού είναι διαθέσιμα και στο microsite της Starland: https://www.star.gr/tv/starland/o-skandaliaris-totos-thats-joey/

BEYBLADE BURST RISE

Παιδική σειρά ιαπωνικής παραγωγής 2019 

Πρεμιέρα Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12:00.

Ο θρυλικός πλέον Blader, Βαλτ εκπαιδεύει την επόμενη γενιά ελίτ Bladers στην Ισπανία. Ο Ντάντε, ένας αρχάριος blader, εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του Βαλτ να ελέγχει τις σβούρες του και να προβάλλει τις απεριόριστες δυνατότητές τους, αποφασίζει να κατακτήσει και εκείνος την κορυφή. Μαζί με τον συνεργάτη του Ace Dragon, ταξιδεύουν  στην Ιαπωνία, τη γενέτειρα των αγώνων Beyblade. Αλλά ο δρόμος προς τη δόξα δεν θα είναι εύκολος. Πολλοί σκληροί ανταγωνιστές στέκονται εμπόδιο στο στόχο τους, μεταξύ των οποίων μερικοί από τους καλύτερους στο είδος. Ο Ντάντε συνειδητοποιεί σύντομα ότι θα πρέπει να κάνει ό, τι χρειάζεται για να εμβαθύνει τον δεσμό του με τον Dragon ώστε να ζήσει το μεγάλο του όνειρο!

O Nτάντε και ο Dragon έχουν ό, τι χρειάζεται για να ξεπεράσουν αυτές τις προκλήσεις; Και θα επιτύχουν ποτέ το απόλυτο; Εδώ ξεκινά η ιστορία της ανόδου του Ντάντε και του Dragon στην κορυφή του κόσμου των Beyblades!

***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

***Τα επεισόδια του Beyblade Burst Rise είναι διαθέσιμα και στο microsite της Starland: https://www.star.gr/tv/starland/beyblade-burst-rise/

Δείτε όλο το πρόγραμμα της Starland - Κάθε Σάββατο και Κυριακή
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top