Βίκυ Καγιά: Αποκάλυψε πόσο συχνά κάνουν τεστ Covid στα γυρίσματα του GNTM 3

Συλλογική και ατομική ευθύνη πάνω απ' όλα

Διαφορετικός από κάθε άποψη θα είναι ο νέος κύκλος του GNTM, αφού εκτός από τα αγόρια και τα κορίτσια που θα διαγωνίζονται μαζί – κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση- υπάρχουν και ιδιαίτερες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Βίκυ Καγιά GNTM τεστ κορωνοϊού

Η κριτής του διαγωνισμού, μιλώντας στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη αναφέρθηκε στο πώς θα επηρεάσει ο Covid-19 τη ροή του GNTM 3 αλλά και τις εντυπώσεις της από το μιξ κοριτσιών – αγοριών.

GNTM 3: Ανατρεπτικό και άκρως χιουμοριστικό το νέο trailer!

«Λόγω του Covid-19 χρειάστηκε να κάνουμε πολλές εκπτώσεις στα concept φωτογραφιών και των γυρισμάτων, αφού δεν επιτρέπονταν πολλά να γίνουν για λόγους ασφαλείας. Παρόλα αυτά έχει βγει καταπληκτικό πρόγραμμα με κούκλους και κούκλες», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά και αποκάλυψε ότι όλοι τους κάνουν τεστ κορωνοϊού κάθε πέντε ημέρες: «Κάνουμε όλοι τεστ κάθε πέντε μέρες. Όλοι μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

Όσον αφορά στο boys and girls concept, η ίδια είπε: «Στην αρχή είχα επιφυλάξεις για την εισαγωγή των αγοριών μέσα στο GNTM, για το πώς θα λειτουργήσουν με τα κορίτσια. Δεν το είχα εικόνα. Και θα δείτε κάτι ανεπανάληπτο. Έχουν ταιριάξει όλα τέλεια. Είναι κάτι διαφορετικό».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top