Elif: Ο Σελίμ πηγαίνει σε συνέντευξη για δουλειά αλλά λιποθυμάει

Η εβδομάδα ξεκινάει με νέο επεισόδιο της Ελίφ στις 17:30

Το σχέδιο της Λέϊλα λειτουργεί. Η Νερμίν είναι έξαλλη και λέει πως θα πει σε όλους τι της συνέβη στο σπίτι της Μελέκ. Η Μελέκ εξαιτίας της σκηνής με τη Νερμίν καθυστερεί να πάει στη δουλειά της. Όταν φτάνει εκεί είναι σκυθρωπή και τα κορίτσια τη ρωτάνε τι συνέβη. Η Μελέκ τους λέει πως την κατηγόρησαν για κλοπή

Η Νερμίν λέει σε όλους τι συνέβη αλλά η μητέρα της Λεϊλά αμφιβάλλει ότι η Μελέκ μπορεί να έκλεψε χρήματα.

Ο Σελίμ καλεί τον Φικρέτ Εφελέρ για να ζητήσει δουλειά. Ο Γιουσούφ χαίρεται όταν το ακούει.  

Η Λεϊλά μιλάει άσχημα για τη Μελέκ και συμβουλεύει τη Νερμίν να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να κάνει καταγγελία.  Η Μελέκ επισκέπτεται τον Γιουσούφ και εκείνος καταλαβαίνει πως κάτι της συμβαίνει, αλλά η Μελέκ δε θέλει να μιλήσει για το δυσάρεστο περιστατικό με τη Νερμίν.  

Η Φεραγιέ και η Μπαχριγιέ μαθαίνουν για το παρελθόν της Σιταρέ. Ο Μουράτ πιάνει δουλειά σε μια εταιρία κλιματιστικών και είναι ευχαριστημένος. Ο Σελίμ εξακολουθεί να έχει πονοκεφάλους.

Ο Μουράτ και η Αϊλά πηγαίνουν να ψωνίσουν για το μωρό αλλά κάποιος τους ακολουθεί. Η Φεραγιέ βρίσκει μια αφίσα της Σιταρέ από το κλαμπ και τη δείχνει σε όλες τις εργάτριες.  

Η Μελέκ βλέπει δύο γυναίκες να μιλάνε για εκείνη. Ο Σελίμ πηγαίνει στην εταιρία Εφελέρ για να δώσει συνέντευξη για δουλειά αλλά λιποθυμά στην είσοδο.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top