Elif: Ο Σελίμ βοηθάει έναν ηλικιωμένο άντρα που πέφτει θύμα ληστείας!

Ένα ακόμα επεισόδιο της Ελίφ που συγκλονίζει την Πέμπτη στις 17:30 στο STAR

Η Ελίφ και η Ιντζί ετοιμάζονται για να κάνουν μια παράσταση και να φτιάξουν τη διάθεση της Σιταρέ αλλά ο Σελίμ τους ζητάει να κάνουν ησυχία γιατί έχει πονοκέφαλο. Προσπαθεί να κοιμηθεί αλλά τα κορίτσια κάνουν φασαρία και τους βάζει τις φωνές αλλά εκείνες δεν τον ακούν. Πηγαίνει ξανά στο δωμάτιο τους και τις μαλώνει αυστηρά. Η Ελίφ και η Ιντζί νιώθουν απαίσια.

Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Η Ελίφ τους λέει τι συνέβη και η Ζεϊνέπ βρίσκει τον Σελίμ σε κακή κατάσταση. Της λέει πως έχει φοβερό πονοκέφαλο και εκείνη του λέει πως πρέπει να δει έναν γιατρό. Ο Σελίμ απολογείται για τη συμπεριφορά του στα δύο κορίτσια.

Η Αλιγιέ θυμίζει στη Μελέκ να κάνει τα ψώνια της Σαμπιχά. Η Σιταρέ δεν έχει ακούσει ξανά αυτό το όνομα και η Μελέκ της εξηγεί πως είναι μια ηλικιωμένη γειτόνισσα, που τη βοηθάνε.  

Ο Τζεβαχίρ ζητάει πληροφορίες για τη Σιταρέ από τον Γιουσούφ. Ο Σελίμ ενημερώνεται από την τράπεζα πως έχει καθυστερήσει να πληρώσει τον λογαριασμό της πιστωτικής του κάρτας και θα έχει νομικές συνέπειες αν δεν το κάνει σύντομα.  Πηγαίνει στην τράπεζα για να διευθετήσει το θέμα αλλά δεν υπάρχει ικανοποιητική λύση, πρέπει σε λίγες μέρες να πληρώσει το οφειλόμενο ποσό.

Ένας ηλικιωμένος πελάτης της τράπεζα κάνει ανάληψη ένα μεγάλο ποσό και όταν βγαίνει από την τράπεζα δέχεται επίθεση από ληστές. Ο Σελίμ επεμβαίνει, εξολοθρεύει τους κλέφτες και σώζει τα χρήματα του άντρα. Ο ηλικιωμένος είναι όμως σε κατάσταση σοκ και υποφέρει από υψηλή πίεση. Ο Σελίμ τον μεταφέρει στο νοσοκομείο και μένει δίπλα του.  

Οι δουλειές του Γιουσούφ πάνε καλά και πιστεύει πως σύντομα θα πρέπει να προσλάβει κάποιον για να τον βοηθάει. Ο γιος του ηλικιωμένου άντρα φτάνει στο νοσοκομείο και παίρνει στο σπίτι τον πατέρα του.

Ο Ορχάν ερωτεύεται τη Σιταρέ και ο Γιουσούφ το καταλαβαίνει. Και η Μελέκ έχει καταλάβει κάτι αλλά δεν είναι σίγουρη.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top