Elif: Η Μελέκ πιάνει την Ελίφ και την Ιντζί να μετρούν τα χρήματά τους

Καθημερινά στις 17:30, o 3ος κύκλος της Elif στο Star

Η Μελέκ πιάνει την Ελίφ και την Ιντζί να μετρούν τα χρήματά τους και τις ρωτάει πού τα βρήκαν. Τα κορίτσια της εξηγούν τι έκαναν και η Μελέκ θυμώνει επειδή είπαν ψέματα. Η Μελέκ αναστατώνεται όταν βλέπει το μεγάλο ποσό, που συγκέντρωσαν. Η Μελέκ καταλαβαίνει τις καλές προθέσεις των κοριτσιών να βοηθήσουν τον Γιουσούφ με το χρέος του και τελικά συμφωνούν με τα χρήματα, που μάζεψαν να κάνουν ένα δώρο στον Γιουσούφ για το νέο του μαγαζί. 

Elif Η Μελέκ πιάνει την Ελίφ και την Ιντζί να μετρούν τα χρήματά τους επεισόδιο 637 Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Ο Γιουσούφ και ο Σελίμ υπερασπίζονται τη Σιταρέ. Ο Γιουσούφ λέει στην κοπέλα πως δεν χρειάζεται να δουλεύει στο κλαμπ. Η Σιταρέ του λέει πως είναι το μόνο που μπορεί να κάνει καλά. Επιστρέφουν σπίτι και μιλάνε για την κατάσταση. Ο Γιουσούφ επιμένει πως η Σιταρέ δεν χρειάζεται να δουλεύει στο κλαμπ και εκείνη του απαντάει πως σκέφτηκε ότι ήταν η μοναδική της λύση. 

Η Ελίφ και η Ιντζί είναι ενθουσιασμένες επειδή θα αγοράσουν δώρο στον Γιουσούφ. Η Μελέκ μιλάει στον Γιουσούφ για τα λεφτά που μάζεψαν η Ελίφ και η Ιντζί παίζοντας βιολί στο πάρκο. Επίσης, τού ζητάει να δεχθεί το δώρο που θα του προσφέρουν, διαφορετικά θα τις πληγώσει και ήδη νιώθουν άσχημα επειδή δεν μπόρεσαν να μαζέψουν το ποσό για να ξεπληρώσει το δάνειο του στην τράπεζα. 

Είναι η μέρα των εγκαινίων του νέου μαγαζιού του Γιουσούφ. Ο Ορχάν βλέπει για πρώτη φορά τη Σιταρέ και του αρέσει πολύ. Όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν τον Γιουσούφ αυτή τη σημαντική μέρα, εκτός από τον Σελίμ, που είναι κλεισμένος στο δωμάτιο του. Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως νιώθει θλίψη επειδή δεν έχει δουλειά. 

Το αφεντικό της Σιταρέ της τηλεφωνεί και της ζητάει να πάει στο μαγαζί αλλά εκείνη αρνείται, παρά το συμβόλαιο, που έχει υπογράψει. Το αφεντικό διατάζει τους άντρες του να πάνε και να τη φέρουν…
 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top