Elif: Ο Σελίμ βοηθάει τη μητέρα του με τον κήπο και ζαλίζεται ξανά

Συντονιστείτε στο Star για να δείτε τι θα συμβεί τη Δευτέρα στις 17.30

Η Λεϊλά είναι νευρική και φοβάται, κάτι που δεν μπορεί πια να κρύψει. Η μητέρα της καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά μαζί της αλλά πιστεύει πως έχει να κάνει με την εμμονή της για τον Γιουσούφ.  Η Ζεϊνέπ και η Μελέκ πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ. Η Ζεϊνέπ μιλάει με καλά λόγια για τον Γιουσούφ και λέει πως είναι σαν μέλος της οικογένειάς τους, που τον έστειλε ο θεός.  Ο Γιουσούφ χαίρεται όταν βλέπει να του φέρνουν τα τραπεζομάντηλα για το νέο του μαγαζί.  Ο Σελίμ βοηθάει τη μητέρα του με τον κήπο και ζαλίζεται ξανά. Η Αλιγιέ τον συμβουλεύει να δει έναν γιατρό αλλά ο Σελίμ θεωρεί πως νιώθει έτσι εξαιτίας του άγχους. 

Η Λεϊλά περνάει από το μαγαζί του Γιουσούφ και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Εκείνος της λέει για το καφέ – βιβλιοπωλείο, που θα ανοίξει. Όταν της μιλάει για το πόσο τον βοήθησαν η Ζεϊνέπ και η Μελέκ, η Λεϊλά νιώθει θλίψη.  Η Ελίφ και η Ιντζί δίνουν άλλη μία «παράσταση» στο πάρκο. Της κοιτάζει και ένα φτωχό παιδάκι και τα κοριτσάκια μοιράζονται μαζί του το φαγητό τους. ‘Ένα επιχειρηματίας τις παρατηρεί και θαυμάζει τον ωραίο τρόπο, που συμπεριφέρονται στο παιδί και τους δίνει πολλά χρήματα.  Η Λεϊλά βρίσκει τρόπο να βοηθήσει τον Γιουσούφ στο νέο του ξεκίνημα και εκείνος την ευχαριστεί.

Η Ιντζί βρίσκει στην ντουλάπα της Σιταρέ κάποια εντυπωσιακά ρούχα και τα φοράει. Όταν τη βλέπει η Μελέκ αρχίζει να υποψιάζεται πως η Σιταρέ έπιασε πάλι δουλειά στο κλαμπ. Ο Γιουσούφ και ο Σελίμ πηγαίνουν στο κλαμπ για να της μιλήσουν αλλά οι φύλακες δεν τους επιτρέπουν την είσοδο και έτσι αναγκάζονται να περιμένουν έξω. Ένας πελάτης του κλαμπ παρενοχλεί την Σιταρέ και ο Γιουσούφ με τον Σελίμ επεμβαίνουν για να τη σώσουν…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top