«Πάμε Τσάρκα»: Νέα οδοιπορική εκπομπή με τον Βαγγέλη Καράλη

Γνωρίστε τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε γωνιάς της πρωτεύουσας

Η νέα οδοιπορική εκπομπή «Πάμε Τσάρκα» με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη σας ξεναγεί στις γειτονιές της Αττικής κάθε Τετάρτη 19:30 – 20:30 στο High TV.

O Βαγγέλης Καράλης με τη Γλυφαδιώτισσα δημοσιογράφο Ντέσσυ Κουβελογιάννη

Τέχνη, γαστρονομία, πολιτισμός, αθλητισμός, ιστορία, αξιοθέατα, συνεντεύξεις, μουσική, επιχειρήσεις και άνθρωποι της καθημερινότητας διαμορφώνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε γωνιάς της πρωτεύουσας. 

Ο Δήμαρχος του κάθε Δήμου μιλάει στην κάμερά της εκπομπής για την πόλη του και απαντάει στα ερωτήματα και στους προβληματισμούς των κατοίκων. 

Με τον γνωστό ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη

Η εκπομπή συναντάει διάσημα πρόσωπα από τον χώρο του πολιτισμού, της τέχνης, του αθλητισμού και την τηλεόρασης, τα όποια έχουν μεγαλώσει στις γειτονίες της κάθε εκπομπής κι εξομολογούνται τα συναισθήματα και τις εμπειρίες τους. 

Τη στιγμή που η οικονομική κρίση «απειλεί» τις επιχειρήσεις της χώρας μας, προβάλλονται, εστιατόρια, καφέ, μπαρ και κάθε είδους επιχείρηση που έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα και την κουλτούρα της κάθε γειτονιάς της Αθήνας.

Μέσα από την εκπομπή «Πάμε Τσάρκα», οι γειτονιές της Αθήνας παρουσιάζονται με μια διαφορετική ματιά, ζώντας στον ρυθμό της καθημερινότητας των κατοίκων, συναντώντας ξεχωριστούς ανθρώπους κι ανακαλύπτοντας νέα πράγματα και κρυμμένους «θησαυρούς».

Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα με πρώτο οδοιπορικό στην «καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας», την όμορφη Γλυφάδα. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top