Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Μου χτύπησε με δύναμη το κεφάλι στο μάρμαρο»

Η ίδια προέτρεψε τις γυναίκες να φεύγουν εγκαίρως

Πως έχει βιώσει βία μέσα σε σχέση της αποκάλυψε η Μαρία Καρλάκη.

«Έβγαινα έξω και είχα μώλωπες. Την τελευταία φορά  o σύντροφός μου, μου έπιασε το κεφάλι και μου το χτυπούσε στο μάρμαρο. Πήρα σε έναν σύλλογο για κακοποιημένες γυναίκες και το σήκωσαν αμέσως. Με βοήθησαν πολύ» δήλωσε η Μαρία Καρλάκη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ  «Μαζί σου».

Η τραγουδίστρια θυμήθηκε πως την πρώτη φορά που συνέβη δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία επειδή την είχε αρπάξει απλώς λίγο πιο έντονα από το μπράτσο. 

«Στην αρχή της σχέσης, ήταν μια μέρα που μαγείρεψα και πήγα να βάλω ρίγανη. Τότε άρχισε να φωνάζει και να με πιάνει από το μπράτσο “μα τι κάνεις; Δεν έχεις δοκιμάσει το φαγητό;”» ανέφερε ενώ δήλωσε πως από εκείνη τη μέρα θα έπρεπε να το καταλάβει καθώς η βία έχει στάδια. 

«Αν τον συγχωρέσεις ξεκινά ξανά η χειραγώγηση και ύστερα η σωματική βία. Ένιωθα ότι μπορεί να τον αλλάξω… Ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία γιατί υπήρχαν ωραίες στιγμές μέσα στη σχέση. Έχω μάθει να προσπαθώ και όταν χαλάει κάτι να το φτιάχνω. Δυστυχώς δεν αλλάζει ένας τέτοιος άνθρωπος» τόνισε ενώ προέτρεψε τις γυναίκες όταν βλέπουν τέτοιου είδους συμπεριφορές να σηκώνονται να φεύγουν χωρίς δεύτερες σκέψεις.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top