Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θα ξανασυνεργαστεί με τις «Μύγες»;

Φινάλε για το «The 2night Show» στον Ant1

«Αυλαία» έριξε χθες το «The 2night Show» στον Ant1. O Γρηγόρης Αρναούτογλου ευχαρίστησε και τους θεατές και τους συνεργάτες του, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να πει λίγα λόγια για τις «Μύγες», καθώς τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει φήμες πως θα έχουν δική τους ξεχωριστή εκπομπή από τη νέα σεζόν!

Τα αποθεωτικά σχόλια του Αρναούτογλου για την Καινούργιου 

«Επειδή κάποιοι θα προσπαθήσουν να πουν συγγνώμη ρε συ Γρηγόρη επειδή ακούγεται τον τελευταίο καιρό ότι οι μύγες δεν θα είναι εδώ μαζί σου και ότι θα κάνουν κάποια τηλεοπτική εκπομπή εδώ στο κανάλι, σε ένα late night show μια άλλη μέρα. Μην απαντήσετε τίποτα. Σημασία έχει ότι εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, ευτυχισμένος για την συνεργασία. Να ξέρετε ότι αν συμβεί κάτι και κάνετε μια καινούρια δική σας εκπομπή, μέσα από την καρδιά μου να πάει πάρα πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Με τη σειρά του, ο Φάνης Λαμπρόπουλος απάντησε με χιούμορ και τον ευχαρίστησε εμμέσως για την έως τώρα συνεργασία τους.

Νάνσυ Αντωνίου: Συντετριμμένη η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στο τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αστειεύτηκε λέγοντας πως του χρόνου θα πάρει συνέντευξη και από το … άλογο από τις «Άγριες Μέλισσες», απαντώντας έτσι στα σχόλια που είχαν γίνει για τις συνεντεύξεις που είχε πάρει από τους περισσότερους ηθοποιούς της σειράς του Ant1.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top