Γρηγόρης Γκουντάρας: Επιστρέφει στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Το τηλεφώνημα της Ελένης στον Γρηγόρη μετά από τρία χρόνια

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επιστρέφει στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αυτό είναι είδηση-βόμβα για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ!

Γκουντάρας: Μίλησε ανοιχτά για το τέλος της συνεργασίας του με τη Μενεγάκη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο τηλεοπτικό «αντίο» που θα πει η παρουσιάστρια στους τηλεθεατές μετά από 15 χρόνια στον Alpha, η σύζυγος του Γρηγόρη, Ναταλί Κάκκαβα ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι τελευταίος καλεσμένος της Ελένης θα είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες της, ο Γρηγόρης...

«16 χρόνια,12 ώρες καθημερινά... Μια σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα.. Όπως όλες οι σχέσεις πάθους άλλωστε... Όταν κάτι όμως έχει αξία, στο τέλος έρχεται η ισορροπία...
Αύριο λοιπόν, στην τελευταία εκπομπή της, η @elenimenegaki και ο @g.goudaras έχουν να θυμηθούν πολλά.. Μέχρι και εγώ ανυπομονώ να σας δω..» έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα και ανήρτησε παράλληλα μια κοινή φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης ο Γρηγόρης ήταν φανερά συγκινημένος στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε”, αφού θα βρεθεί με την παρουσιάστρια μετά από τρία χρόνια.

«Θα βρεθώ στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μετά από τρία χρόνια. Έγινε ένα τηλεφώνημα πολύ φορτισμένο. Με πήρε τηλέφωνο μετά από τρία χρόνια. Νομίζω κλείνει μια εποχή και για εμένα, ήταν πολλά τα χρόνια. Θα είμαστε εκεί να δούμε τι θα πούμε… Δεν ξέρω γιατί συγκινούμαι», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top