Άκης Πετρετζίκης:Ετοιμάζει νέα εμφάνιση στο BBC σε γνωστό τηλεπαιχνίδι

Όλο το παρασκήνιο

Το πρωί της Δευτέρας (29/06), ο Άκης Πετρετζίκης ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram από τα τελευταία γυρίσματα του «Kitchen Lab» θέλοντας να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του.

Μάλιστα, μία follower τον ρώτησε για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου η εκπομπή και τότε εκείνος της απάντησε πως το «Kitchen Lab» θα συνεχίσει αλλά δε θα συμβεί το ίδιο και με το «Akis Food Tour», εκτός και αν βρεθεί κάποιο άλλο κανάλι.

Με αφορμή αυτό το post o Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ανέφερε πως Άκης μπορεί να ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Alpha, ωστόσο η συμφωνία αφορούσε μόνο το Kitchen Lab. Και οι δυο πλευρές  συμφώνησαν ότι λόγω της πανδημία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σωστά μια ταξιδιωτική εκπομπή.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή δεν μπορεί να κάνει το Akis Food Tour σε άλλο κανάλι, παρά μόνο σε ξένο δίκτυο ή σε κάποιο συνδρομητικό.
Βέβαια μπορεί τα γυρίσματα  του Kitchen Lab να έχουν ξεκινήσει, ωστόσο ο Άκης το φθινόπωρο θα είναι στο Λονδίνο για τα γυρίσματα του επόμενου Ready Steady Cook του BBC1. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο γνωστός σεφ συμμετείχε στον πρώτο κύκλο, ενώ αναμένεται η παρουσία του και στον δεύτερο. Τα επεισόδια θα προβληθούν στις αρχές του 2021.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top