Σάκης Τανιμανίδης: Απαντά σε όσους δεν πίστεψαν ότι είχε κορωνοϊό

Τι είπε για τον ίδιο και τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media, ενώ απάντησε και σε εκείνους που δεν πιστεύουν πως ο ίδιος και η Χριστίνα Μπόμπα διαγνώστηκαν με κορωνοϊό.

Χριστίνα Μπόμπα: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον Σάκη Τανιμανίδη

Μπόμπα: Μιλά μέσα από το νοσοκομείο για τη χορήγηση των αντισωμάτων της

«Ήταν λίγο δύσκολο και για εμάς, έχοντας διαγνωστεί με κορωνοϊό, να διαβάζουμε δημοσιεύματα ότι το κάναμε επίτηδες. Δεν είναι ό,τι καλύτερο. Μάλιστα βρέθηκα πρόσφατα σε ένα νησί, περπατούσα και ένας ντόπιος με έπιασε και μου είπε “να σου πω, εκείνο με τον κορωνοϊό πες ότι ήταν ψέματα”.

Ο κόσμος είναι καλόπιστος. Διάβαζε κάτι και το πίστευε. Το πρόβλημα λοιπόν είναι αυτοί που τα γράφουν, όχι αυτοί που τα διαβάζουν. Εμάς μας έκαναν τεστ και βγήκαν αντισώματα. Δώσαμε πλάσμα για να βοηθήσουμε ανθρώπους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερή απόδειξη από αυτό ότι το περάσαμε. Δεν χρειάζεται να μπαίνεις στη διαδικασία να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.

Δεν έχω σηκώσει ποτέ να πάρω τηλέφωνο για δημοσίευμα, ούτε απαντάω σε τέτοιου είδους ψέματα. Απλά αδιαφορώ. Εμένα με ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου πάρα πολύ. Την ακούω, την προσλαμβάνω και αν χρειαστεί προσαρμόζομαι σε αυτή. Άλλο όμως να μου επιβάλλεις την άποψη σου.

Με τα αρνητικά σχόλια έχω εμπειρία. Γνωρίζω πως έχω επιλέξει να εκτίθεμαι με τη δουλειά που κάνω. Από το ‘’Word Party’’ υπήρχαν αρνητικά σχόλια. Εμένα με θρέφουν τα αρνητικά σχόλια. Η Χριστίνα είναι λίγο πιο ευαίσθητη με τα αρνητικά σχόλια» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top