Μπόμπα: Μιλά μέσα από το νοσοκομείο για τη χορήγηση των αντισωμάτων της

«Είναι μία πολύ εύκολη διαδικασία. Δεν είναι καθόλου επίπονη»

Όσα είχαν πει Σάκης και Χριστίνα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Η διαδικασία για τη θεραπευτική χορήγηση αντισωμάτων από το πλάσμα του αίματος ασθενών που έχουν νοσήσει και έχουν ξεπεράσει τον κορωνοϊό έχει ξεκινήσει επίσημα πλέον και στην Ελλάδα και υπάρχει μεγάλη ανάγκη για την ανεύρεση εθελοντών. 

O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι πέρασαν την «περιπέτεια» του Covid-10, έκαναν πράξη αυτό που είχαν υποσχεθεί πριν μερικές μέρες μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: έγιναν εθελοντές για την καταπολέμηση του ιού.

Σάκης Τανιμανίδης - Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής

Σήμερα το πρωί, το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε στο νοσοκομείο και έδωσε εθελοντικά 700ml πλάσμα, στέλνοντας σε όλους ένα πολύ δυνατό μήνυμα: «Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο θα χορηγηθεί́ σε άλλους ασθενείς που πάσχουν από κορωνοϊό. Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια των γιατρών μας να βοηθήσουν περισσοτέρους ανθρώπους να θεραπευτούν σύντομα, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε αντισώματα πλάσμα πρώην ασθενών, και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις και:
– έχεις περάσει επιβεβαιωμένα τον κορωνοϊό
– έχουν περάσει τουλάχιστον 14 μέρες από την ύφεση των συμπτωμάτων
– είσαι μέχρι 60 ετών, μπορείς να το κάνειςμε ένα τηλ στο ‪2107286324‬. Η διαδικασία είναι απλή και δεν κατάλαβα τίποτα!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα, ενώ με ένα βίντεο στο οποίο μιλάει μέσα από το νοσοκομείο, μάς διαβεβαιώνει ότι δεν πονάει καθόλου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο θα χορηγηθεί σε άλλους ασθενείς που πάσχουν απο κορονοιό. Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια των γιατρών μας να βοηθήσουν περισσότερους ανθρώπους να θεραπευτούν σύντομα, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε αντισώματα πλάσμα πρώην ασθενών, και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις και: - έχεις περάσει επιβεβαιωμένα τον κορονοιό - έχουν περάσει τουλάχιστον 14 μέρες από την ύφεση των συμπτωμάτων - είσαι μέχρι 60 ετών, μπορείς να το κάνεις με ένα τηλ στο ‪2107286324‬. Η διαδικασία είναι απλή και δεν κατάλαβα τίποτα!

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top