K2: Μη χάσετε απόψε στο STAR το νέο, διπλό επεισόδιο!

Δείτε καινούργια επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 24:00

Μια ακόμη ιστορία για ένα πλούσιο κορίτσι και τον σωματοφύλακά του; Όχι σε αυτή την περίπτωση. Όλοι ζουν με πόνο. Ένας άντρας, που ορκίζεται να μην αγαπήσει και να μην εμπιστευθεί ξανά. Ένα κορίτσι, που θέλει να χρησιμοποιήσει την αγάπη με λάθος τρόπο. Μια γυναίκα, που εγκατέλειψε την αγάπη και “αγκάλιασε” το κακό. Ένας φιλόδοξος άντρας, με φανταχτερή εμφάνιση και σκοτεινά κίνητρα. Τέσσερις ασυνήθιστοι χαρακτήρες, που ζητάνε μόνο ένα πράγμα: εκδίκηση. Όμως η ζωή έχει πάντα τα δικά της σχέδια…

Περίληψη επεισοδίων 9 &10 Δευτέρα 22/6

Ο Ζε-χα κατηγορεί τη Γιου-ζιν πως είναι ίδια με τον Γουάν-σου, σκοτώνει αθώους με την υποψία ότι μπορεί να αποτελέσουν κάποιου είδους απειλή για τις φιλοδοξίες της. Η Γιου-ζιν κλονίζεται από τα λόγια του και από το συμπέρασμα ότι νοιάζεται για την Αν-να όσο νοιαζόταν για τη Ράνια. Υπενθυμίζει στον Ζε-χα τον κοινό τους στόχο, να καταστρέψουν τον Γουάν-σου. Ο Ζε-χα  της υπενθυμίζει ότι εκείνος θέλει να σκοτώσει τον Γουαν-σου ενώ εκείνη θέλει μια πολιτική εκδίκηση.

Η Γιου-ζιν του απαντάει πως  μια σφαίρα δεν είναι το μόνο πράγμα, που μπορεί να σκοτώσει έναν άνδρα. Η Αν-να κατευθύνεται προς την έδρα της JSS, όπου ο Master Song συστήνει τον εαυτό του και προσφέρεται να της δώσει μαθήματα αυτοάμυνας.  Ο Σουνγκ-Γουόν επισκέπτεται τα κεντρικά και προτείνει να πάει βόλτα την Αν-να, προκαλώντας την έκπληξη της κοπέλας αλλά και του Ζε-χα. Πηγαίνει την Αν-να στο νοσοκομείο για να λάβει την ψυχολογική βοήθεια, που χρειάζεται και εκεί βρίσκει την ευκαιρία να προσφέρει δουλειά στον Ζε-χα στην ασφάλεια του ομίλου JB. Ο Ζε-χα αρνείται την πρόταση αλλά συνειδητοποιεί ότι ο Σουνγκ-Γουόν έχει ήδη απομακρύνει την Αν-να, όταν δεν την βρίσκει. Την αναζητά και ανακαλύπτει ότι βρίσκεται σε ένα απομακρυσμένο παραλιακό σπίτι με τον Σουνγκ-Γουόν.

Η Γιου-ζιν είναι εξοργισμένη με τον Σουνγκ-Γουόν, αλλά πρέπει να συγκρατηθεί καθώς ο Σουνγκ-Γουόν έχει την Αν-να στα χέρια του. Η Αν-να λέει στον Ζεχ-χα ότι θέλει να μείνει στο παραθαλάσσιο σπίτι προσωρινά γιατί δεν θέλει να επιστρέψει στο ασφαλές σπίτι. Εμπιστεύεται τον Σουνγκ-Γουόν περισσότερο από τη Γιου-ζιν αλλά ο Ζε-χα εξακολουθεί να αμφισβητεί τις προθέσεις του. Ο Σουνγκ-Γουόν διασκεδάζει με την εχθρότητα, που δείχνει ο Ζε-χα λέγοντας ότι προσπαθεί απλώς να εμποδίσει τη Γιου-ζιν να πάρει την παρέα του από εκείνον. Γνωρίζει ότι η Αν-να είναι κόρη του Σε-ζούν και σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την αφέλεια της Άννας και την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του προς όφελός του. Ο Ζε-χα και η Αν-να έρχονται πιο κοντά στο παραθαλάσσιο σπίτι, περνώντας χρόνο μαζί. Όταν τον βρίσκει να ξυπνά από έναν εφιάλτη, ο Ζε-χα την τραβάει κοντά του αλλά στη συνέχεια απομακρύνεται αμήχανα… 

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «K2»

Με δεδομένο ότι πλέον την έχουν δει δημόσια με την Αν-να, η Γιου-ζιν προσποιείται τώρα ότι φροντίζει την Αν-να μετά το θάνατο της μητέρας της καθώς ήταν φίλη της. Ο δημοσιογράφος, που της παίρνει συνέντευξη δεν φαίνεται πεπεισμένος και λέει ότι είναι ατυχές το γεγονός ότι η Αν-να δεν μπορεί να συμμετάσχει στη συνέντευξη αφού είναι «άρρωστη». Η Γιου-ζιν συμφωνεί μαζί του και αναφέρει τη διαταραχή άγχους, από την οποία υποφέρει η κοπέλα. Προς μεγάλη έκπληξή της Γιου-ζιν, η Αν-να εμφανίζεται από το πουθενά, ενώ ο Σουνγκ-Γουόν παρακολουθεί τη σκηνή, και δηλώνει δημοσίως ότι θα ερευνήσει το θάνατο της μητέρας της, ο οποίος είχε πολλές αμφισβητήσιμες πτυχές, αλλά πολύ γρήγορα τον απέδωσαν σε αυτοκτονία. Παρακολουθώντας τα παρασκήνια, ο Σουνγκ-Γουόν φαίνεται ικανοποιημένος με τη συνέντευξη. Ο Ζε-χα εκφράζει την ανησυχία του για την Αν-να και τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η  Αν-να τον καθησυχάζει λέγοντας του ότι ο Σουνγκ-Γουόν θα τη βοηθήσει να εκδικηθεί τη Γιου-ζιν. Άλλωστε δεν ανησυχεί καθώς έχει τον Ζε-χα για να την προστατεύσει. Η Γιου-ζιν είναι ταραγμένη επειδή η συνέντευξη της δεν πήγε όπως είχε προγραμματίσει. Μουρμουρίζει ότι μάλλον θα έπρεπε να είχε ακούσει την πρόταση της γραμματέας της να σκοτώσει την Αν-να όταν είχε την ευκαιρία. Η Αν-να συμμετέχει τώρα σε μια φωτογράφηση, αλλά εισβάλει στο στούντιο μια ομάδα αντρών, που φοράνε μάσκες αερίων. Απελευθερώνουν αναισθητικό αέριο στον αέρα και η ο Ζε-χα δίνει αμέσως εντολή στην Αν-να να ξεφύγει από τους αεραγωγούς ενώ επικοινωνεί με τη γραμματέα της Γιου-ζιν για να ζητήσει βοήθεια. Ωστόσο, συνειδητοποιεί ότι ήταν η γραμματέας, που έδωσε εντολή για την επίθεση. Του λέει ότι εκείνος χαλάει τις ισορροπίες και εκείνη προσπαθεί απλώς να κάνει τα πράγματα ξανά σωστά. Ο Ζε-χα αντιμετωπίζει προσεκτικά τους επιτιθέμενους έναν προς έναν, αλλά δέχεται ένα χτύπημα στην πλάτη και κινδυνεύει όταν η Αν-να επεμβαίνει για να τον σώσει.

Ο Σε-ζουν υποβάλλεται σε έρευνα και διαμαρτύρεται λέγοντας ότι είναι καιρός να τον αφήσουν ελεύθερο αλλά ο εισαγγελέας ανακοινώνει ότι θα διερευνηθεί για ένα διαφορετικό έγκλημα τώρα, γεγονός που ευχαριστεί τον Γουάν-σου. Η Γιου-ζιν προσπαθεί να καταλάβει τι σχεδιάζει ο Γουάν-σου. Αποφασίζει ότι πρέπει να επιτεθούν στον Γουάν-σου το ίδιο βράδυ, προκειμένου ο Σε-ζουν να έχει την ευκαιρία να κερδίσει τις εκλογές. Ξέρει το τέλειο άτομο για να αναλάβει τη σχεδόν αδύνατη αποστολή της διείσδυσης του ελίτ συστήματος ασφαλείας του Γουάν- σου και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζε-χα. Ο Ζε-χα συμφωνεί να αναλάβει την αποστολή, παρά τις αντιρρήσεις της Αν-να, η οποία προσπαθεί να τον εμποδίσει να πάει, καθώς φοβάται ότι θα κινδυνεύσει.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top