Κ2: Διπλό επεισόδιο με συγκλονιστικές εξελίξεις

Η κορεάτικη σειρά θα προβληθεί απόψε στις 23:50 στο Star

Μια ακόμη ιστορία για ένα πλούσιο κορίτσι και τον σωματοφύλακά του; Όχι σε αυτή την περίπτωση. Όλοι ζουν με πόνο. Ένας άντρας, που ορκίζεται να μην αγαπήσει και να μην εμπιστευθεί ξανά. Ένα κορίτσι, που θέλει να χρησιμοποιήσει την αγάπη με λάθος τρόπο. Μια γυναίκα, που εγκατέλειψε την αγάπη και “αγκάλιασε” το κακό.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «K2»

Ένας φιλόδοξος άντρας, με φανταχτερή εμφάνιση και σκοτεινά κίνητρα. Τέσσερις ασυνήθιστοι χαρακτήρες, που ζητάνε μόνο ένα πράγμα: εκδίκηση. Όμως η ζωή έχει πάντα τα δικά της σχέδια…

Δείτε το προηγούμενο επεισόδιο, το Επεισόδιο 6 της σειράς Κ2

Η περίληψη του διπλού επεισοδίου της Τρίτης 16/6  - Επεισόδια 7+ 8 

Ο Ζε-χα παίρνει εντολή να μεταφέρει την Αν-να στο ιατρείο της JSS και όχι στο νοσοκομείο. Όταν πια η Αν-να είναι ασφαλής, ο Ζε-χα εξοργίζεται από το γεγονός ότι η ύπαρξη της είναι μεγαλύτερος φόβος από τον θάνατό της και αισθάνεται άσχημα για εκείνη γιατί καταλαβαίνει πως έφαγε επίτηδες το παγωτό, που της πρόσφερε. 

Η Γιου-ζιν επισκέπτεται την Αν-να στο ιατρείο- και της λέει ότι δεν είναι αυτή που εμποδίζει τον πατέρα της να την επισκεφθεί, είναι δική του επιλογή. Όταν η Αν-να της λέει ότι η μητέρα της δεν πέθανε από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών και ότι υπήρχε κάποιος στο σπίτι εκείνο το μοιραίο βράδυ, η Γιου-ζιν τη χλευάζει, λέγοντας της ότι δεν θυμάται σωστά. Ο Σε-ζουν κάνει άλλο ένα επιτυχημένο διαφημιστικό κόλπο και στη συνέχεια φλερτάρει τη μακιγιέρ του. 

Ωστόσο, η κοπέλα είναι μέρος μιας σκευωρίας, που  προσπαθεί να βλάψει τον Σε-ζουν, οποίος για άλλη μια φορά γλυτώνει με την επέμβαση του Ζε-χα. Αποδεικνύεται ότι και η αστυνομία συνεργάζεται με τον Γουάν-σου καθώς προσπαθεί επίσης να τους εμποδίσει να διαφύγουν. Καθώς φεύγουν, ο Σε-ζουν εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Ζε-χα αλλά θυμώνει όταν μαθαίνει ότι ο Ζε-χα τον οδηγεί στην Αν-να. Ο Ζε-χα όμως επιμένει γιατί δεν θέλει η Αν-να να επιχειρήσει ξανά να αυτοκτονήσει. 

Ο Σε-ζουν ζητάει από τον Ζε-χα να προστατεύσει την Άννα με κάθε κόστος και του λέει ότι προσπαθεί να ξεφύγει από τα νύχια της Γιου-ζιν για να σώσει την Αν-να. Ο Σε-ζουν συναντά επιτέλους την Αν-να. Η Αν-να ξεσπάει σε κλάματα καθώς της λέει ότι θα μπορεί να έχει μια φυσιολογική ζωή αφού γίνει πρόεδρος. Η Γιου-ζιν παρακολουθεί κρυφά την Αν-να να λέει στον πατέρα της ότι είναι πεπεισμένη ότι η Γιου-ζιν σκότωσε τη μητέρα της. Ο Σε-ζουν αλλάζει στάση και απειλεί να μην τη δει ποτέ ξανά, αν επαναλάβει μια τέτοια κατηγορία. Της ζητάει να αφήσει το παρελθόν πίσω και η Αν-να αρχίζει να πιστεύει τα λόγια της Γιου-ζιν, ότι ήταν αυτός που κρατούσε τον εαυτό του μακριά της. Ο Σε-ζουν φεύγει με ένα δολοφονικό βλέμμα ενώ η Γιου-ζιν  γελάει… 

Όταν η Γιου-ζιν μαθαίνει ότι η μακιγιέζ καταθέτει κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης εναντίον του Σε-ζουν, γίνεται έξαλλη από θυμό. Η Αν-να μαθαίνει ότι ο Ζε-χα  υποσχέθηκε στον πατέρα της ότι θα την προστατεύσει με οποιοδήποτε κόστος.  Ο Ζε-χα της λέει πως είναι με το μέρος της ό,τι και αν γίνει, παρά το γεγονός ότι η Γιου-ζιν είναι το αφεντικό του. Της λέει πως θα  πρέπει να γίνει πιο δυνατή επειδή ο πατέρας της είναι ένας τρομερός άντρας και η Γιου-ζιν δεν παίζει τίμια. Δουλεύοντας με την Αν-να, ο Ζε-χα  μαθαίνει ότι η κοπέλα είναι γνωστή διαδικτυακά ως «Άγγελος της Μπαρτσελόνα», καθώς η φωτογραφία, που της τράβηξε τυχαία ο σχεδιαστής μόδας, έγινε viral. Διαρρέει στον Τύπο ότι το κορίτσι είναι η Αν-να καθώς και η τοποθεσία του σπιτιού της. Μέσα σε λίγα λεπτά, το ασφαλές σπίτι περιβάλλεται από τον Τύπο και η Γιου-ζιν στέλνει τους άντρες της εκεί.

Ο επικεφαλής του JSS λέει στην ομάδα του να απομακρύνουν την Αν-να από εκεί καθώς πρόκειται να πει ποιος είναι ο πατέρας της. Η Αν-να παρουσιάζει προσεκτικά τον εαυτό της στον Τύπο ενώ ο Ζε-χα βρίσκει τον αρχηγό της ομάδας και παλεύει μαζί του. 

Ο Τύπος κάνει πολλές ερωτήσεις στην Αν-να όταν η Γιου-ζιν φτάνει στο σημείο. Κάνει απεγνωσμένα νοήματα στην Αν-να να μην αναφέρει τον πατέρα της, και η Αν-να λέει ψέματα για τον πατέρα της. Αργότερα, ο Ζε-χα αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη δημόσια προβολή της Αν-να. Τη νύχτα, ο Ζε-χα συναντάει την Αν-να στην ταράτσα. Η κοπέλα  τον ευχαριστεί για όλα και εκείνος της λέει ότι είναι ελεύθερη τώρα, μπορεί να κάνει ό, τι θέλει.  

Ο Ζε-χα θεωρεί πως πρέπει να συνεχίσει να προβάλλεται δημόσια γιατί σε διαφορετική περίπτωση η Γιου-ζιν θα είναι ελεύθερη να την εξολοθρεύσει ανενόχλητη. Η Αν-να του μιλάει για τη νύχτα, που πέθανε η μητέρα της. Ήταν αλκοολική, εξαιτίας της θλίψης που ένιωθε, επειδή ο Σε-ζουν δεν ερχόταν να τις επισκεφθεί. Προδομένη από τον  άντρα, που κάποτε υποσχέθηκε την αιώνια αγάπη του σε αυτήν, σκεφτόταν να ανακοινώσει δημόσια την ύπαρξη της Αν-να, κάτι που θα κατέστρεφε την πολιτική καριέρα του Σε-ζουν. Η Αν-να, που δεν άντεχε να βλέπει τη μητέρα της να πίνει, της είχε δώσει υπνωτικά χάπια για να κοιμηθεί μέχρι να έρθει ο πατέρας της.

Τα τελευταία λόγια της μητέρας της ήταν ότι σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να  κοιμηθεί πολύ, πολύ καιρό. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά, που την είδε. Η Αν-να, αφού μοιράζεται αυτές τις οδυνηρές αναμνήσεις, καταρρέει λέγοντας ότι σκότωσε τη μητέρα της. Ο Ζε-χα την κρατάει κοντά του και την παρηγορεί, μέχρι που η Αν-να κοιμάται. Εν τω μεταξύ, ο Γουάν-σου κάθεται με ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας, τον οποίο και δωροδοκεί, για να του δώσει το προφίλ του Ζε-χα… 


• Στα κορεάτικα μπαίνει πρώτα το επίθετο και μετά το όνομα σε 2 συλλαβές, π.χ.  στο όνομα Κιμ Ζε-χα, το “Κιμ” είναι το επίθετο και το Ζε-χα είναι το όνομα του ήρωα.

 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top