Θορυβήθηκε η Μενεγάκη με την υπόθεση της Μαρκέλλας – Τι είπε στη Μαρίνα;

«Θέλει ιδιαίτερη προσοχή», είπε η παρουσιάστρια

Στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στην αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη. Η περιπέτεια της μικρής μαθήτριας είχε αίσιο τέλος και πια έχει επιστρέψει κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που φέρεται να την άρπαξε

Υπόθεση 10χρονης Μαρκέλλας: Στο στόχαστρο της αστυνομίας ένα ζευγάρι

Ωστόσο, αυτή η υπόθεση ανησύχησε πάρα πολλούς γονείς, ανάμεσά τους και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία είπε στον «αέρα» της εκπομπής:  «Επειδή τρόμαξα πάρα πολύ με αυτό το περιστατικό και ξεκίνησα να λέω στην κόρη μου που είναι πέντε χρονών πως “δε θέλω να απομακρύνεσαι από μένα, γιατί μπορεί να σε χάσω, μπορεί να σε κλέψουν”. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το τρομάζεις τόσο πολύ το παιδί».

Ανάλογη συζήτηση είχαν και στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη προσπαθώντας να εξηγήσουν ορισμένα πράγματα στη μικρή Μαρίνα, ώστε να προσέχει.

«Αυτή την κουβέντα κάναμε και εμείς στο σπίτι μας το Σαββατοκύριακο. Αλλά ακόμη δεν καταλήξαμε. Για το πεντάχρονο. Για τα μεγάλα είναι αλλιώς. Για το πεντάχρονο συμφωνώ πως θέλει μια ιδιαίτερη προσοχή και όχι να φοβίζουμε το παιδί. Εξάλλου από εμάς εξαρτάται το αν θα βρεθεί κάπου μόνο του το πεντάχρονο κάπου. Μαζί θα είμαστε συνέχεια», είπε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top