K2: Η Γιου-ζιν είναι διατεθειμένη να βοηθήσει τον Ζε-χα

Νέα επεισόδια της κορεάτικης σειράς Δευτέρα και Τρίτη στις 24:00 στο Star

Ο Ζε-χα περιμένει έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων, μέσα στην οποία η Γιου-ζιν και ο αρχηγός Τζου εξετάζουν τα προφίλ των μελών του διοικητικού συμβουλίου του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της Γιου-ζιν. Η Γιου-ζιν θέλει να υποφέρουν όσοι στράφηκαν εναντίον της. Μετά τη συνάντηση, η Γιου-ζιν καλεί τον Ζε-χα και του λέει ότι θέλει να μάθει περισσότερα για το παρελθόν του. 

Δείτε το προηγούμενο επεισόδιο, το Επεισόδιο 5 της σειράς Κ2

Ο Ζε-χα δεν απαντάει στην αρχή, αλλά όταν εκείνη αναφέρει το όνομα του Γουάν-σου, είναι προσεκτικός. Η Γιου-ζιν μοιράζεται μαζί του ένα μυστικό της και ο Ζε-χα μιλάει για την εμπειρία του στο Ιράκ, όπου αφού διαπραγματεύτηκε μια μυστική συμφωνία προμήθειας όπλων, ο Γουάν-σου έδωσε εντολή σε έναν μισθοφόρο να σκοτώσει τη Ράνια, ώστε να μην υπάρχει μάρτυρας. Στη συνέχεια, ο Ζε-χα κατηγορήθηκε ψευδώς για τη δολοφονία της Ράνια και όταν το έσκασε μια εβδομάδα μετά από το μέρος, που τον κρατούσαν, ο Γουάν -σου είχε πια φύγει. 

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «K2»

Η Γιου-ζιν είναι διατεθειμένη να βοηθήσει τον Ζε-χα να βρει όλα τα σκάνδαλα, που αφορούν στον Γουάν-σου και αποκαλύπτεται ότι ο Γουάν-σου είχε συναντηθεί με έναν ηγέτη μιας στρατιωτικής ομάδας με έδρα το Ιράκ, στον οποίο κρυφά και παράνομα έκανε προμήθεια όπλων. Αφού μαθαίνει τις νέες πληροφορίες, ο Ζε-χα σηκώνεται να φύγει και η Γιου-ζιν σχολιάζει πως πρέπει να αγαπούσε τη Ράνια. Ο Ζε-χα της απαντάει πως  δεν είναι σίγουρος αν αυτό που ένιωθε ήταν αγάπη ή «άχρηστη» συμπόνια. Ενώ ο Ζε-χα βρίσκεται στα κεντρικά της JSS, η Αν-να καταφέρνει να το σκάσει και επισκέπτεται τη γειτονιά, που πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Τριγυρίζοντας στους δρόμους, βλέπει μια παλιά φωτογραφία της μαζί με τη μητέρα της, σε ένα φωτογραφικό στούντιο. Υπάρχει επίσης και μια οικογενειακή φίλη στη φωτογραφία, την οποία η Αν-να είχε ξεχάσει. 

Η Αν-να παίρνει ταξί για να επισκεφθεί την οικογενειακή φίλη, που βρίσκεται σε ένα ίδρυμα. Η οικογενειακή φίλη φαίνεται να έχει χάσει το μυαλό της και όταν η Αν-να προσπαθεί να της μιλήσει, εκείνη φωνάζει ότι η Αν-να πρέπει να φύγει προτού η Γιου-ζιν τη σκοτώσει μαζί με τη μητέρα της. Η Αν-να κατευθύνεται στην εκκλησία, όπου κάνουν μια εμφάνιση ο Σε-ζουν και η Γιου-ζιν. Και οι δύο σοκάρονται όταν τη βλέπουν και φοβούνται πως αν τους πλησιάσει θα καταστραφεί η δημόσια εικόνα του Σε-ζουν. 

Ευτυχώς για τον Σε-ζουν, η κοπέλα  αφήνει ένα σημείωμα, που του λέει που να τη βρει. Η Γιου-ζιν λέει ότι λυπάται για την Αν-να, επειδή πιστεύει ότι ο Σε-ζουν προσπαθούσε να την προστατεύσει από εκείνη ενώ η αλήθεια είναι ότι κράτησε την Αν-να κρυμμένη επειδή είναι εμπόδιο στην πολιτική του καριέρα. Μόνη στο παγκάκι ενός πάρκου, η Αν-να προσεύχεται να τη βρει ο πατέρας της αλλά εμφανίζεται τελικά ο Ζε-χα. Της δίνει παγωτό φράουλα, χωρίς να ξέρει ότι είναι αλλεργική. Η Αν-να χάνει ξαφνικά τις αισθήσεις της και οι απόπειρες του Ζε-χα να την επαναφέρει δεν έχουν αποτέλεσμα…

  • Στα κορεάτικα μπαίνει πρώτα το επίθετο και μετά το όνομα σε 2 συλλαβές, π.χ.  στο όνομα Κιμ Ζε-χα, το “Κιμ” είναι το επίθετο και το Ζε-χα είναι το όνομα του ήρωα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top