Γκουντάρας για Τσολάκη: «Δε θέλω να τη θυμάμαι, ήταν μια πολύ κακή στιγμή!»

Όσα είπε ο δημοσιογράφος για τη συνύπαρξή του με την παρουσιάστρια

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Τσολάκη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, συζήτησαν το πρωί της Παρασκευής στο «Ευτυχείτε» η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της.

Όταν η συζήτηση πήγε στο «Τι λέει;», την τελευταία εκπομπή της Ελένης Τσολάκη πριν αποχωρήσει από τον Alpha, τα σχόλια του Γρηγόρη Γκουντάρα για τη συνεργασία τους προκάλεσαν εντύπωση.

Ελένη Τσολάκη: Τα γενέθλια και οι τούρτες - υπερπαραγωγή εν μέσω πανδημίας

«Τι μου θύμησες τώρα. Δε θέλω να το θυμάμαι, ήταν μια πολύ κακή στιγμή» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος, με την παρουσιάστρια να παρεμβαίνει και να λέει: «Είναι η μοναδική φορά, δεν μου έχει μιλήσει ποτέ αρνητικά για συνεργασία του. Μου είπες ότι δεν θέλω να συζητήσω για αυτό όσες φορές σε έχω ρωτήσει».

Δημήτρης Μακαλιάς, Ελένη Τσολάκη, Τζένη Μελιτά, Γρηγόρης Γκουντάρας ήταν το... παρεάκι του «Τι λέει;» /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Και δε θέλω και δεν υπάρχει λόγος. Ήταν μια πολύ πολύ κακή επαγγελματική στιγμή. Ήταν κάτι που δεν ξεκίνησε καλά και που κατέληξε ακόμα χειρότερα... Δεν πάει να πει ότι φταίει ένας. Φταίνε πάρα πολλοί. Είναι πολλές εκπομπές που αναλαμβάνει κάποιος την αρχισυνταξία και την κάνει κάποιος άλλος. Στις δουλειές δεν μπορούν να είναι όλα πετυχημένα. Υπάρχουν και χρονιές που είναι κακές. Ε, αυτό ήταν μια πολύ κακή χρονιά για μένα. Φαντάζομαι και οι υπόλοιποι έτσι το βίωσαν, συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η πρώτη αντίδραση της Ελένης Τσολάκη μετά το… κόψιμο του «Αγρότη»

«Άρα ήταν η Ελένη Τσολάκη δύσκολη συνεργάτιδα;» τον ρώτησε τότε η παρουσιάστρια, με τον δημοσιογράφο να απαντά «Δεν φταίει κανείς, ήταν λάθος από την αρχή. Τελεία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top