Ανατροπή με τη Λασκαράκη: Ελάχιστες πιθανότητες να παρουσιάσει εκπομπή

Τι έχει αλλάξει;

Η Βάσω Λασκαράκη είναι το πρόσωπο των ημερών. Το τελευταίο διάστημα «φούντωναν» οι φήμες που ήθελαν την ηθοποιό να έχει δεχτεί πρόταση για να παρουσιάσει μεσημεριανή εκπομπή στον Alpha.

Λασκαράκη: Απαντά στις φήμες ότι αναλαμβάνει μεσημεριανή εκπομπή στον Alpha

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» υπάρχει τηλεοπτική ανατροπή, αφού αυτό το project έχει «παγώσει».

Η πρώτη δήλωση της Βάσως Λασκαράκη μετά τις φήμες για εκπομπή στον Alpha

Βάσω Λασκαράκη - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Θα συμπαρουσιάσουν εκπομπή;

«Μίλησα με άνθρωπο που γνωρίζει τα πράγματα και μου είπε: «Επανεξετάζονται τα πράγματα και η περίπτωση της Βάσως Λασκαράκη από τη στιγμή που κλείσαμε την Ηλιάννα Παπαγεωργίου, υπάρχει η Ελεονώρα Μελέτη, αλλά και η Αντελίνα Βαρθακούρη». Η εκπομπή της Ηλιάννας και της Βάσως θα είχαν πάνω κάτω το ίδιο αντικείμενο», ανέφερε ο δημοσιογράφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σε δεύτερη φάση ο Alpha θέλει να βάλει σε μια τάξη τα οικονομικά και να δει τι τον εξυπηρετεί περισσότερο. Να έχει μια εκπομπή με τη Βάσω Λασκαράκη που του στοιχίζει τόσο… ή να έχει την ηθοποιό σε μια σειρά; Ξέρουμε ότι η Βάσω είχε πρόταση για να κάνει εκπομπή αλλά και για σήριαλ. Το συγκεκριμένο concept έχει «παγώσει» γενικότερα. Δεν είναι ότι δε θέλουν τη Βάσω Λασκαράκη και προτιμούν μια άλλη παρουσιάστρια. Οι ιθύνοντες θέλουν να βάλουν τα πράγματα κάτω και να δουν τι θα κρατήσουν και τι όχι».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top