Elif: Η Μελέκ λυπάται την Αρζού που βρίσκεται στη φυλακή

Ένα ακόμα επεισόδιο της Ελίφ που συγκλονίζει την Πέμπτη στις 17:30 στο STAR

Η Μελέκ ακόμα σκέφτεται την Αρζού. Η Αρζού πρέπει να πληρώσει για όσα έχει κάνει αλλά από την άλλη τη λυπάται.

Η μητέρα της Λεϊλά και η φίλη της, η Χούλγια, κοιτάζουν φορέματα για αρραβώνες. Aν και έχει δεχθεί την πρόταση του Όνουρ, η Λεϊλά νιώθει απαίσια. Ξαφνικά η Λεϊλά δείχνει ενδιαφέρον για ένα φόρεμα και λέει πως θέλει να της το ράψει η Μελέκ. Κάποιο σχέδιο όμως έχει στο μυαλό της.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι επισκέπτονται την οικογένεια Εμίρογλου και μαθαίνουν πως η Σιταρέ έφυγε.

Ο Τζεβαχίρ ικετεύει τον Γιουσούφ να μη συνεχίσει με τη δίκη, όμως μετά από όσα του έχει κάνει, ο Γιουσούφ δυσκολεύεται να τον συγχωρήσει.

Ο Ουμίτ θυμάται τις ωραίες στιγμές, που έζησε με την Αρζού και η Γκόντζα δυσκολεύεται να τον επηρεάσει αρνητικά καθώς φαίνεται πως είναι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα του.

Η Λεϊλά πηγαίνει στη Μελέκ και της ζητάει να της ράψει μέσα σε 10 μέρες το φόρεμά των αρραβώνων της.

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ συζητούν την υπόθεση της Αρζού και της λέει πως υπάρχουν πιθανότητες να καταδικαστεί στη πρώτη δίκη.  Η Μελέκ δεν χαίρεται με όσα της λέει και του λέει πως λυπάται την Αρζού, ειδικά επειδή έμαθε πως περιμένει παιδί. Η Μελέκ πιστεύει πως η Αρζού αξίζει κάθε τιμωρία αλλά το μωρό της είναι αθώο.  

Η Γκόντζα προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Ουμίτ και του θυμίζει τη σκοτεινή πλευρά της Αρζού. Την επόμενη μέρα, η Γκόντζα και ο Ουμίτ μένουν άφωνοι όταν βλέπουν στο σπίτι την Αρζού.  

Ο Γιουσούφ απέσυρε τη μήνυση εναντίον της, καθώς μετά από τη συζήτηση, που είχε με τη Μελέκ σκέφτηκε πως ένα αθώο μωρό δεν πρέπει να υποφέρει τα αποτελέσματα της αντιδικίας τους.  

Ο Σελίμ θεωρεί πως έκανε το σωστό, που έδιωξε τη Σιταρέ από το σπίτι αλλά παρόλαυτα αισθάνεται τύψεις και ανησυχεί μήπως κινδυνεύει.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top