Elif: Η Αρζού στη φυλακή χάνει το μυαλό της!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της Ελίφ την Τετάρτη στις 17:30 στο STAR!

Το πλυντήριο πιάτων χαλάει και η Ζεϊνέπ ζητάει χρήματα από τον Σελίμ για να το επιδιορθώσουν. Εκείνος της λέει πως δεν έχει αυτή την εβδομάδα. Η Ζεϊνέπ του λέει πως δεν πειράζει αλλά το βράδυ βλέπει τον άντρα της να δίνει χρήματα στη Σιταρέ. Δε λέει τίποτα αλλά είναι έξαλλη από θυμό και ζήλια.  

Ο Σελίμ δίνει χρήματα στη Σιταρέ για να φύγει και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Την επόμενη μέρα η Ιντζί βρίσκει ένα αποχαιρετηστήριο γράμμα της Σιταρέ και η Ζεϊνέπ καταλαβαίνει πως ο Σελίμ της έδωσε τα χρήματα για καλό σκοπό.

Ο Ονούρ και η οικογένειά του πηγαίνουν στο σπίτι της Λεϊλά για να ζητήσουν το χέρι της. Η Λεϊλά δέχεται παρά την εμμονή που έχει για τον Γιουσούφ.  

Η Αρζού έχει παραισθήσεις στο κελί της. Η Μελέκ πηγαίνει να την δει στη φυλακή την επόμενη μέρα. Η Αρζού την κατηγορεί ξανά για τον θάνατο της Τουγκτσέ και της λέει πως είναι έγκυος και η ζωή της δίνει μια δεύτερη ευκαιρία. Η Αρζού πιστεύει πως ο Ουμίτ την έστειλε φυλακή επειδή δεν θέλει ούτε εκείνη, ούτε το παιδί τους.

Λίγο αργότερα η Μελέκ γίνεται μάρτυρας μιας νέας παραίσθησης της Αρζού. Η αστυνομία ζητάει από τον Γιουσούφ να δώσει κατάθεση. Η Αρζού κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.  

Ο Βεϊσέλ μιλάει με την Τουλάι για την Σιταρέ και της λέει πως προειδοποίησε τον Σελίμ σχετικά με αυτή τη γυναίκα. Η Τουλάι του λέει πως θα επισκεφθεί και η ίδια την οικογένεια Εμίρογλου για να μάθουν νέα.  

Ο Βεϊσέλ γνωρίζει το παρελθόν της Σιταρέ για αυτό θέλει να φύγει η γυναίκα αυτή από το σπίτι της οικογένειας. Ο Γιουσούφ δίνει την κατάθεσή του. Ο Ουμίτ ζητάει από τον δικηγόρο του να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την Αρζού.

Η Γκόντζα το ακούει και τον ρωτάει γιατί προσπαθεί ακόμα να τη σώσει. Ο Ουμίτ της απαντάει πως το κάνει για όσα έζησαν.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top