Εκνευρίστηκε η Κατερίνα Λένη - Όσα είπε για την καθαριότητα στο MasterChef

Με αφορμή τις δουλειές που κάνει ο Τζον στο σπίτι

Ζωντανά από τη Γερμανία μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Λένη, όπου ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην έλλειψη καθαριότητας στο σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής! 

Δάκρυσε η Κατερίνα από το MasterChef στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε την πρώην παίκτρια του MasterChef για την καθαριότητα στο σπίτι και τον λόγο που ο Τζον καθαρίζει συνέχεια. «Ο Τζον καθαρίζει συνέχεια γιατί είναι στη φύση του. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ξυπνούσε το πρωί. Άκουγα την ηλεκτρική σκούπα» απάντησε η επίδοξη μαγείρισσα.

Πάνω στη συζήτηση ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ρώτησε την Κατερίνα: «Μια φιλία την κρίνεις από την καθαριότητα; Ξεκινούσατε 6 το πρωί και γυρνούσατε 12 το βράδυ. Ήθελες 12 με 6 το πρωί να βάζουν σκούπα για να είναι φίλοι σου;».

MasterChef 4: Το υγιεινό πρωινό που απόλαυσε η Κατερίνα Λένη

Τότε εκείνη απάντησε σε έντονο ύφος στον δημοσιογράφο: «Αυτό είπα; Αυτό κατάλαβες; Αν κατάλαβες αυτό λυπάμαι πάρα πολύ. Αφού θες να το ακούσεις θα στο πω. Εγώ είμαι 37 χρόνων. Όταν πηγαίνω στην τουαλέτα να κάνω την ανάγκη μου, μού έχει μάθει η μάνα μου ότι πατάω το καζανάκι. Μα θέλει να μάθει το παιδί, να μη του πω;».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top