MasterChef: Η ημέρα του ημιτελικού του Silver Award έφτασε!

Oι τρεις καλύτεροι, καλούνται να δημιουργήσουν ένα πιάτο “Frankenstein”

Με τη Μαρία νικήτρια της ομάδας του Πάνου Ιωαννίδη, τον Δημήτρη νικητή της ομάδας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και τον Τζον νικητή της ομάδας του Σωτήρη Κοντιζά, η τριάδα του ημιτελικού παίρνει θέση πίσω από τους πάγκους, έτοιμη να κάνει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο του νικητή του Silver Award και στο έπαθλο των 10.000 ευρώ! 

Στον ημιτελικό, οι τρεις καλύτεροι, καλούνται να δημιουργήσουν ένα πιάτο “Frankenstein”. Στο γευστικό αυτό δημιούργημα, οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να δώσουν σαφείς οδηγίες στους Μέντορές τους, προκειμένου να βγάλουν ένα πιάτο. Μια δοκιμασία που θυμίζει Τεστ Δημιουργικότητας υψηλών απαιτήσεων.

Η εμπιστοσύνη, που πρέπει να δείξει ο ένας στον άλλο σαν να είναι το… άλλο του μισό, κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρος της σημερινής δοκιμασίας, θα είναι μόνο η αρχή για μια μαγειρική μάχη, στο τέλος της οποίας ένας από τους τρεις θα πάρει το εισιτήριο κατευθείαν για τον τελικό του Silver Award. 

Στη συνέχεια, οι δύο με τις λιγότερο καλύτερες προσπάθειες θα πρέπει να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερο πιάτο. Ιδιαίτερο όχι μόνο ως προς το περιεχόμενο, αλλά και ως προς τις συνθήκες εργασίας. Έχοντας ως μοναδικό οδηγό τους, τη γεύση, τις γνώσεις και τη μαγειρική τους ευφυΐα.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top