Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν ήθελα πάρα πολύ να μιλάω για τα κιλά μου!»

Το δώρο που της άφησε η «μάχη» με τη ζυγαριά

Καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Πιο όμορφη από ποτέ, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την παχυσαρκία στα χρόνια της εφηβείας.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Ήταν μια λάθος κίνηση του μπαμπά μου»

«Δεν ήθελα πάρα πολύ να μιλάω γι’ αυτό το πράγμα. Όχι ότι είναι κάτι πολύ προσωπικό, αλλά γιατί ο κάθε άνθρωπος το αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά. Θα μιλήσω για το πώς εγώ είχα αντίληψη. Δεν ένιωθα καλά εγώ καθόλου με τον εαυτό μου και αυτό που συνέβαινε. Στη συνέχεια κατάλαβα πως αυτό το πράγμα κρύβει πάρα πολλά, άλλα πιο υπόγεια προβληματάκια που είχα να αντιμετωπίσω. Δε με στοιχειώνει, όχι. Θεωρώ πως είναι μια διαδρομή.

Ακόμη και για την παχυσαρκία έχω να πω πως ήταν μια διαδρομή που με έβαλε πάλι μέσα στον δρόμο μιας ουσίας. Στην εφηβεία θέλεις και να αρέσεις και να το εισπράττεις. Εμένα αυτό ήρθε λίγο κόντρα εκείνη την εποχή, αλλά μου άφησε ένα πολύ μεγάλο δώρο που λέγεται πείσμα. Το οποίο αυτή τη στιγμή μου είναι επίσης πολύ χρήσιμο.

The Voice: Τα δάκρυα της Ζουγανέλη- «Δεν κλαίω επειδή θα φύγει κάποιος...»

Οπότε αυτό είναι ένα όπλο που χρησιμοποίησα μετά. Γιατί αυτή η δουλειά χρειάζεται πολύ πείσμα και πειθαρχεία ακόμη κι αν φαντάζει εντελώς ελεύθερη» εξήγησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top