MasterChef – Κατερίνα: «Σαν άνθρωπος ο Γιώργος δεν έχει να μου πει τίποτα»!

Βαρθαλίτης: «Γιώργος και Κατερίνα μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν»

Από τα  πρώτα κιόλας λεπτά η χθεσινή ομαδική δοκιμασία φάνηκε να έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ο Σταύρος Βαρθαλίτης διαμόρφωσε τις δυο ομάδες του MasterChef.

Και αυτό γιατί λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία ο Σταύρος άλλαξε γνώμη και πήγε στην κόκκινη ομάδα αφήνοντας στην μπλε την Κατερίνα στην οποία αρχηγός ήταν ο Γιώργος.

MasterChef: Η διαμόρφωση των 2 ομάδων και η ανατροπή της τελευταίας στιγμής

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε ανάμεσα στους δυο παίκτες έχει ξεκινήσει μία κόντρα που κατά διαστήματα όλο και μεγαλώνει.Ο Γιώργος Κρικοριάν συνάντησε τους παίκτες μετά το τέλος της δοκιμασίας και τους ζήτησε να σχολιάσουν όσα συνέβησαν.

Ο Γιώργος φάνηκε να μην αντιμετώπισε κάποιο σοβαρό πρόβλημα με την Κατερίνα αλλά κρατά τις επιφυλάξεις του. «Μέχρι στιγμής με την Κατερίνα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Αύριο, στο συμβούλιο να δούμε», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

MasterChef: Το φλερτ του Γιώργου και τα νεύρα των συμπαικτών του

Από την άλλη πλευρά, η Κατερίνα δήλωσε: «Όταν είμαι εκτός σπιτιού περνάω καταπληκτικά! Και κροκόδειλο να με βάλουν να ξεκοκαλίσω, θα είμαι μια χαρά. Όσο περνάει ο καιρός νιώθω ότι μέσα μου αγριεύει ένας λύκος και να θέλει να πάει αρκετά μακριά. Αυτό που το πας; Που ήταν ο Γιώργος αρχηγός. Σαν άνθρωπος ο Γιώργος δεν έχει να μου πει τίποτα και αυτό για μένα είναι το σημαντικότερο».

Τι είπε όμως ο Σταύρος για την επιλογή των ομάδων και την απόφασή του να βάλει στην ίδια ομάδα Γιώργο και Κατερίνα; «Μπορεί να σκέφτηκαν πολλοί ότι η Κατερίνα με τον Γιώργο μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν. Υπήρχε μια ισορροπία πολύ καλή με δυνατές προσωπικότητες όπως ο Δημήτρης και ο Σταυρής, οπότε δεν θα υπήρχε τριβή μεταξύ Κατερίνας - Γιώργου».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top