Elif: Φεύγουν όλοι από το κτήμα - Η Αρζού έχει πάρει την εκδίκησή της!

Μη χάσετε το επεισόδιο της Παρασκευής στις 17:30 στο STAR

Μετά την πώληση της εταιρίας στην Αρζού, ο Σελίμ και η οικογένεια Εμίρογλου δεν έχουν πια τίποτα.

Ο Σελίμ έχει αποφυλακιστεί και η Μελέκ του λέει πως ο σπιτονοικοκύρης τους άλλαξε γνώμη οπότε δεν έχουν που να πάνε.  Ο Γιουσούφ τους καλεί στο βιβλιοπωλείο του για να σκεφτούν και να καταστρώσουν ένα νέο πλάνο. Πρέπει να βρουν ένα μέρος για να μείνουν.  

Η Αρζού χαίρεται όταν τους βλέπει να φεύγουν όλοι από το κτήμα, έχει πάρει την εκδίκησή της. Ενημερώνει την Ασουμάν και την Γκόντζα πως μπορούν να έρθουν πια στο κτήμα.  

Η Ασουμάν διαλέγει δωμάτιο αλλά η Αρζού της λέει πως θα μείνουν στην αποθήκη. Η Μπαχριγιέ ετοιμάζει μια παγίδα για να φέρει σε δύσκολη θέση τη Μελέκ.

Ο Ουμίτ κάθεται στο γραφείο του Σελίμ στο κτήμα. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ προσπαθούν να βρουν σπίτι για να μείνει η οικογένεια αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ο Γιουσούφ τους λέει πως μπορούν να μείνουν το βράδυ στο βιβλιοπωλείο. Δεν έχουν άλλη επιλογή.  

Η Ασουμάν δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από τον τρόπο που της φέρεται η Αρζού. Η Μπαχριγιέ σβήνει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει η Μελέκ στη δουλειά για να της δημιουργήσει πρόβλημα. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ βρίσκουν σπίτι...

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top