Elif: Την ώρα που οι Εμίρογλου μετακομίζουν έρχεται η αστυνομία και...

Δεν τελειώνουν οι ανατροπές στο νέο επεισόδιο της Ελίφ στις 17:30

Η Αϊλά κάνει ερωτήσεις στον Μουράτ για τη νέα του δουλειά για να ξέρει πως θα συνεχίσει με τα δικά της σχέδια.

Η οικογένεια Εμίρογλου ετοιμάζεται να μετακομίσει στο νέο της σπίτι και η Αρζού δε χάνει ευκαιρία να τους κοροϊδέψει. Επιμένει να προσφέρει δουλειά στη Μελέκ και τη Ζεϊνέπ ως υπηρέτριες και στον Σελίμ ως σοφέρ.

Η Αρζού δίνει χρήματα στην Ασουμάν και της ζητάει να πάρει την Γκόντζα και να φύγει από το κτήμα αμέσως.

Ο Γιουσούφ προσπαθεί να βοηθήσει τον Σελίμ. Βρίσκει αυτοκίνητο για να μεταφέρουν τα πράγματά τους. Ο Σελίμ του είναι ευγνώμων.

Η Ελίφ πηγαίνει παιχνίδια της στο σχολείο για να τα πάρουν τα φτωχά παιδιά. Ο Γιουσούφ φέρνει το φορτηγό για να μεταφέρει η οικογένεια Εμίρογλου τα πράγματά της και η Αρζού τους κοροϊδεύει.

Όταν η Αρζού λέει ειρωνικά πως είχε έναν φοβερό αντίπαλο στον πλειστηριασμό του σπιτιού, η Μελέκ καταλαβαίνει πως ήταν ο Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ της λέει πως δεν μπορούσε να επιτρέψει να χάσουν το σπίτι και έτσι συμμετείχε στον πλειστηριασμό. Η Μελέκ θυμώνει μαζί του επειδή δεν τους είπε πως η Αρζού ήταν εκείνη που αγόρασε το σπίτι.  Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ συνειδητοποιούν πως δουλεύουν και οι δύο για τον Ερκούτ.

Η οικογένεια Εμίρογλου μετακομίζει στο νέο τους σπίτι. Εκείνη την ώρα φτάνει η αστυνομία και συλλαμβάνει τον Σελίμ με την κατηγορία της φοροδιαφυγής.

Ο Τουνσέρ, ο νέος τους σπιτοκοικοκύρης τηλεφωνεί στη Μελέκ και της λέει πως άλλαξε γνώμη και δεν τους νοικιάζει το σπίτι. Η Μελέκ προσπαθεί να του αλλάξει μάταια γνώμη.

Η Αλιγιέ πηγαίνει με την Ελίφ και την Ιντζί στην αποθήκη του κτήματος. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να δει τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top