MasterChef - Ντέμη: «Την πρώτη φορά που μαγείρεψα κρέας, μετά έκλαιγα»

Όσα εξομολογήθηκε η vegan διαγωνιζόμενη

Απ’ την πρώτη κιόλας εμφάνισή της στο MasterChef 4, η Ντέμη Γεωργίου έκανε εντύπωση στους κριτές, καθώς τούς είπε ότι είναι vegan και ως γνωστόν, οι vegans δεν τρώνε κρέας και ζωικά παράγωγα.

«Πώς θα δοκιμάζεις τα φαγητά», ήταν η πρώτη ερώτηση που της έκαναν στην audition της κι εκείνη απάντησε ότι είναι συνειδητοποιημένη και θα τα δοκιμάζει όλα, αλλά θα προσπαθεί να μην τα καταπίνει.

Η ίδια, μίλησε στα backstage του MasterChef με τον Γιώργο Κρικοριάν στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και εξομολογήθηκε ότι την πρώτη φορά που μαγείρεψε κρέας, έκλαιγε!

«Είμαι vegan. Έχω ήδη αρχίσει να μαγειρεύω ζωική πρωτεΐνη. Με πόνο καρδιάς. Ήξερα από την αρχή ότι θα μαγειρεύω τα πάντα. Όπου μπορώ να το αποφύγω θα το αποφύγω. Έχουν αρχίσει ήδη και με τρολάρουν. Την επόμενη φορά να με βάλουν να κάνω λουκάνικα. Την πρώτη φορά που μαγείρεψα κρέας, μετά έκλαιγα. Τη δεύτερη, ήμουν πολύ στρεσαρισμένη. Δοκιμάζω τα πάντα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι σε κριτή που να μην το έχω δοκιμάσει, αλλά προσπαθώ να μην καταπίνω», είπε χαρακτηριστικά η Ντέμη.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top