Stars System: Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες

Όλες οι απαντήσεις το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 14:00

Η Άση Μπήλιου αναλύει πώς θα επηρεάσει τα δεκαήμερα όλων των ζωδίων η δυναμική και υπέροχη Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στους Ιχθύες και φέρνει εύνοια και τύχη.

Αυτό το φεγγάρι έχει πολλές ιδιαιτερότητες και μία από αυτές είναι ότι σχηματίζει μόνο θετικές όψεις, ένα εξάγωνο με τον Άρη, ένα εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τους δεσμούς της Σελήνης. Η Νέα Σελήνη βρίσκεται στο μεσοδιάστημα του τριγώνου Άρη – Ουρανού και φέρνει ευκαιρίες για να αναπτύξουμε τα ταλέντα μας και να κάνουμε μια νέα αρχή στη ζωή μας. Ακόμα, σε αυτή τη Νέα Σελήνη βρίσκεται ένας από τους τέσσερις βασιλικούς αστέρες, ο «Φομαλό», που δίνει έξτρα δύναμη και τύχη.

Η μόνη «περίεργη» όψη είναι η σύνοδος με τον ανάδρομο φαινομενικά Ερμή και έτσι μπορεί να υπάρχουν κωλυσιεργίες ή αναβολές και καθυστερήσεις σε όλα αυτά, που θέλουμε να ξεκινήσουμε. Από την άλλη, αυτό το φεγγάρι ενεργοποιεί και την έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου και ενδεχομένως να έχουμε παρόμοια γεγονότα εκείνης της περιόδου ή να ενεργοποιηθούν θέματα, που ήταν σε εκκρεμότητα.

Επιπρόσθετα, η γνωστή αστρολόγος αποκαλύπτει ποιοι θα έχουν ευχάριστα νέα αυτές τις ημέρες και ποιοι θα έχουν άμεσες εξελίξεις σε θέματα, που τους απασχολούν.

Όλες οι απαντήσεις στο Stars System, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 14:00.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Stars System εδώ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top