Ελισάβετ Μουτάφη: Θέλει να κάνει εκπομπή με τον σύζυγό της Μάνο Νιφλή

Ποιος γνωστός παρουσιαστής της είχε κάνει πρόταση παλιά;

Είναι στην καλύτερή της φάση εδώ και σχεδόν ενάμιση χρόνο που παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της, τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή

Ο λόγος για την Ελισάβετ Μουτάφη που ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου.

O Μάκης Τσέλιος αποσύρεται και παραδίδει σκυτάλη στην ηθοποιό ανιψιά του

Η γνωστή ηθοποιός όχι μόνο δήλωσε ότι παλιότερα είχε πρόταση να κάνει πρωινό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ωστόσο, είχε αρνηθεί, καθώς όπως τόνισε, δεν ένιωθε έτοιμη για μια τέτοια επαγγελματική κίνηση, αλλά κι ότι θα ήθελε να κάνει εκπομπή με τον σύζυγό της.

Η Ελισάβετ Μουτάφη με τον Μάνο Νιφλή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Μου έχουν προτείνει να κάνω τηλεοπτική εκπομπή. Μου είχαν προτείνει τότε που έκανα τη σειρά «Βέρα στο δεξί», αλλά και μετά. Ναι... για πρωινό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Θα το έκανα με μεγάλη χαρά γιατί τον Γρηγόρη τον εκτιμώ πάρα πολύ. Δεν το έκανα και λόγω χρόνου, αλλά κι επειδή τότε ένιωθα ότι δεν είμαι έτοιμη να κάνω κάτι τέτοιο. Τώρα νομίζω ότι θα μπορούσα», είπε η Ελισάβετ.

Ελισάβετ Μουτάφη: Ποζάρει με τον αδερφό και το μονόπετρό της

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κοινή επιθυμία που έχει με τον σύζυγό της να κάνουν μαζί μια τηλεοπτική εκπομπή, ίσως ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, ωστόσο δεν έχουν κάτι στα σκαριά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top