Το «All I Want For Christmas» για πρώτη φορά στην κορυφή του Billboard

25 χρόνια μετά την κυκλοφορία του!

Το τραγούδι που ηχογράφησε η Mariah Carey το 1994 έφτασε για πρώτη φορά στην κορυφή του περιοδικού Billboard. Μπορεί να πήρε ένα τέταρτο του αιώνα για να αναγνωριστεί ως το πιο δημοφιλές τραγούδι της Αμερικής, αλλά τα κατάφερε!

Η Mariah Carey ήξερε τι θέλουμε για τις γιορτές και μας το έδωσε!

Είναι το πρώτο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι σε 61 χρόνια που φτάνει σε αυτή τη θέση, και το 19ο τραγούδι της Mariah που παίρνει μια θέση στην κορυφή, κάνοντάς την τη δεύτερη πιο δημοφιλή τραγουδίστρια μετά τους Beatles που έχουν 20 τραγούδια στο τοπ της λίστας. Δίνει επίσης στην τραγουδίστρια μία τέταρτη δεκαετία με πρωτιές, καθώς είναι το πρώτο της τραγούδι στη δεκαετίας των 2010's που φτάνει σε αυτή τη θέση. Θα έφευγε ο παλιός χρόνος, μαζί του και η δεκαετία, και δε θα είχε η Mariah ούτε μία πρωτιά.

Η τραγουδίστρια όμως κάθε άλλο παρά ξεχασμένη φαίνεται πως είναι. Μετά από δύο γάμους -και διαζύγια- και έναν αρραβώνα με Αυστραλό δισεκατομμυριούχο που δεν πήγε πουθενά, αποκάλυψε πως ο λόγος για τον οποίο είχε εξαφανιστεί για ένα χρονικό διάστημα ήταν πως υπέφερε από διπολική διαταραχή. Το Billboard την είχε αναδείξει ως την πιο πετυχημένη καλλιτέχνη των 90's, όμως εκείνη αμέσως μετά χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Διαγνώστηκε το 2001, δε μίλησε όμως για την κατάστασή της μέχρι το 2018.

Τώρα σαν blast from the past επιστρέφει στην κορυφή των προτιμήσεων των Αμερικανών με ένα τραγούδι που δε σταμάτησε να παίζει στο ραδιόφωνο, τα μαγαζιά, τα γυμναστήρια, τα μπαρ και τα κλαμπ κατά την περίοδο των γιορτών... ποτέ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top