«Χάιντι»: Το κορίτσι των Άλπεων έρχεται σε Α' τηλεοπτική προβολή!

Για όλη την οικογένεια την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου στις 11:45 στο STAR

Είναι γνωστή ως «Χάιντι το κορίτσι των Άλπεων» κι έρχεται την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου στις 11:45 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το STAR, για να ενθουσιάσει με τις περιπέτειές της κάθε οικογένεια!


 
Όταν η μητέρα της Χάιντι πεθαίνει, η θεία της τη στέλνει στις Ελβετικές Άλπεις για να ζήσει με τον παππού της.  Ο  παράξενος και μοναχικός αυτός άνθρωπος, ζει έξω από το χωριό και δέχεται να μείνει η Χάιντι μαζί του με την πρόθεση να την κρατήσει μέχρι να βρεθεί κάποιος άλλος να αναλάβει τη φροντίδα της. Όμως ο παππούς αλλάζει γνώμη όταν γνωρίζει τη Χάιντι και η μικρή περνά τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής της μαζί του, αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο στη μικρή τους καλύβα ψηλά στο βουνό. Μαζί με τον φίλο της, Πέτερ, φροντίζουν τις κατσίκες του παππού της και απολαμβάνουν την ελευθερία και την ομορφιά,  που τους προσφέρει η φύση. Όμως, η ξέγνοιαστη αυτή εποχή φτάνει στο τέλος της, όταν η θεία της Χάιντι την παίρνει στη Φρανκφούρτη για να ζήσει στο σπίτι μιας πλούσιας οικογένειας. Υπό την ασφυκτική επιτήρηση της αυστηρής νταντάς του σπιτιού, η Χάιντι γίνεται φίλη με την κόρη της οικογένειας, την εύθραυστη Κλάρα, μαθαίνοντας ταυτόχρονα να διαβάζει και να γράφει. Σύντομα η λαχτάρα της Χάιντι για το βουνό και τον πολυαγαπημένο της παππού μεγαλώνει. Θα προτιμήσει η Χάιντι τη νέα της ζωή ή θα επιστρέψει πίσω στον παππού της;

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Γιοχάνα Σπίρι, με περισσότερα από 50 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο και να έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 50 γλώσσες.


Σκηνοθεσία: Αλέν Γκσπονέρ
Πρωταγωνιστούν: Ανούκ Στέφεν, Μπρούνο Γκανζ, Ιζαμπέλ Οτμάν

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top