Traction: H Έλενα Χριστοπούλου του GNTM μίλησε για την απιστία και τη φιλία

Κάθε Κυριακή στις 14.15 στο Star

Η μέντορας των μοντέλων του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου, ήρθε στο Traction με υπέροχη διάθεση και οδήγησε το πρώτο compact SUV της Skoda, που ακούει στο όνομα Kamiq και το οποίο είναι το 3ο μέλος της γκάμας των SUV αυτοκινήτων της. Εντυπωσίασε μάλιστα με την τεχνική της κατάρτιση στην οδήγηση, την αίσθηση του χιούμορ αλλά και το πηγαίο χαμόγελο, δείγμα του αυθορμητισμού της!

Η Έλενα Χριστοπούλου κρατώντας το τιμόνι μίλησε για την απιστία, τη φιλία και τον έρωτα:

«Η φιλία είναι κινητήριος δύναμη. Με έχουν προδώσει στη φιλία όπως έχω προδώσει και εγώ. Τώρα όσον αφορά την απιστία, πιστεύω πως φταίνε και οι δύο» δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε πως μία γυναίκα πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της και τον άντρα της». 
 

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής: 

➢    Opel Corsa: Στις Δαλματικές ακτές και συγκεκριμένα στο ιστορικό Σπλιτ ο Μάνος Στεφανής συναντά τη νέα γενιά Corsa, που άλλαξε ριζικά, προσαρμοσμένο στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel. Με νέες τεχνολογίες, είναι εξοπλισμένο με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ για πρώτη φορά θα διατίθεται και σαν αμιγώς ηλεκτρικό.
➢    Kia Sportage 48V Hybrid: Το πρώτο υβριδικό 48V SUV της Kia με κινητήρα diesel μας παρουσιάζουν ο Θωμάς Ευθυμίου και η Ινώ Στεφανή, εστιάζοντας στο οφέλη της υβριδικής τεχνολογίας, σε ένα όχημα πολλαπλών χρήσεων. 
➢    Harley-Davidson Softail Street Bob: Η Harley για τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου κάνει μία εσωτερική μετακίνηση από την οικογένεια Dyna σε αυτή των Softail. Ο απόγονος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς συνδυάζει χαρακτηριστικά και από τις δύο οικογένειες μοντέλων.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top