Η Καγιά για το ψέμα της Μαρίας: Δεν μπορείς να αδειάζεις έναν άνθρωπο

«Η ηλιθιότητά μου έχει φτάσει σε άλλο επιπεδο», είπε η παίκτρια

Ακόμα μία φωτογράφηση έχει φτάσει στο τέλος της και τα κορίτσια στέκονται μπροστά στους κριτές για να ακούσουν τα σχόλια τους.
    
Έχει έρθει και η σειρά της Μαρία, η οποία ακούει πολύ θετικά σχόλια από το στόμα του Δημήτρη Σκουλού και μάλιστα στέκεται σε μία απλή πόζα της και τη ρωτά αν έχει γίνει με την καθοδήγηση της Βίκυς Καγιά.

GNTM - Ζενεβιέβ σε Μαρία: «Έκατσες σαν βαρύμαγκας»

Εκείνη απαντά πως το αποτέλεσμα σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη πόζα είναι 100% δικό της αφήνοντας άφωνη τη Βίκυ Καγιά, η οποία ξέρει ότι λέει ψέματα.

«Μαρία, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις γιατί αυτή την πόζα στην έδειξα εγώ» της λέει η Βίκυ Καγιά και το επίδοξο μοντέλο συνεχίζει να ισχυρίζεται το ακριβώς αντίθετο.

Λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για να αλλάξει γνώμη και να αναρωτηθεί με ποιον τρόπο μπορεί να σώσει αυτή την γκάφα της.

Η Βίκυ Καγιά φανερά εκνευρισμένη, αλλά και απογοητευμένη της ζητά να της εξηγήσει γιατί είναι τόσο άγρια και επιθετική. «Όλη αυτή η αμυντική στάση, αλλά και το γεγονός να λες ότι αυτή η πόζα είναι δική μου, ενώ την κάναμε μαζί, εμένα με πληγώνει. Όταν συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο δεν μπορείς να τον αδειάζεις».

Μαρία

Η Μαρία μετάνιωσε για τη στάση της λέγοντας πόσο ηλίθια είναι. «Η ηλιθιότητά μου έχει φτάσει σε άλλο επιπεδο. Μπορώ να ξεπεράσω μέχρι και την Κάτια σε ηλιθιότητα».

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top