GNTM: Η απόλυτη ανατροπή στην αποχώρηση!

Καγιά: «Πρέπει να φύγετε και οι τρεις»

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM είχε μία ανατροπή που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ μέχρι τώρα!

Στο πλατό οι κριτές μίλησαν για ακόμα μια φορά με ειλικρίνεια, κάτι το οποίο κλόνισε την ψυχολογία ορισμένων κοριτσιών. Η σημερινή δοκιμασία αποχώρησης ήταν η σκυταλοδρομία styling! Τα κορίτσια πόζαραν στον φακό του Άκη Παρασκευόπουλου σε δυναμικές, αθλητικές πόζες. Η έκφραση έπρεπε να αναδεικνύει το αγωνιστικό πνεύμα του concept, καθώς τα κορίτσια έπρεπε να κινηθούν έρποντας σε λάσπες ή σκαρφαλώνοντας σε πυραμίδα αναρρίχησης.

GNTM: Η σπόντα της Χαράς για τα κιλά της Κωνσταντίνας!

Την καλύτερη φωτογραφία κέρδισε η Μαρία! Από την άλλη, τις τρεις χειρότερες τις είχαν η Χαρά, η Κάτια και η Ασημίνα. Και οι τρεις κοπέλες θεωρούνται φαβορί μέσα στο GNTM. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι κριτές απογοητεύτηκαν από την απόδοσή τους.

Η Βίκυ Καγιά είπε πως πρέπει να αποχωρήσουν και οι τρεις, παγώνοντας όλα τα κορίτσια. Εξήγησε, όμως, πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται, καθώς είναι αντίθετο από τους κανονισμούς του παιχνιδιού.

GNTM: Ποια ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας;

Όταν έφθασε η ώρα της αποχώρησης η Βίκυ Καγιά με πολύ αυστηρό ύφος ανακοίνωσε ότι τρεις μετά από πολύ σκέψη αποφάσισαν να μη φύγει καμία! Έτσι, για πρώτη φορά δεν είχαμε αποχώρηση.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top