Κατερίνα Λέχου: Η δήλωση για τις «Άγριες Μέλισσες» που μετάνιωσε

Με τον σύντροφό της Μάνο Στρατάκη γνωρίστηκε στα 40 της

Για τον σύντροφό της, τις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και τις δηλώσεις που παρεξηγούνται, μίλησε η Κατερίνα Λέχου στην εκπομπή Dot.

Λέχου προς Γερμανού:«Δε το σχολίασες καλά, έχω στενοχωρηθεί»

Η γνωστή ηθοποιός, σχολιάζοντας τη δήλωσή της ότι είχε δεχτεί πρόταση να παίξει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ανέφερε:

Μετάνιωσα που είπα ότι δέχτηκα πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες” γιατί καταρχήν έγινε σαν να είναι είδηση, σαν να έχω πει εγώ ότι “ναι, σε εμένα είχαν πει”, μπορεί να είχαν πει σε εμένα και άλλες 300. Που να ξέρω; Με ρώτησε η Φαίη Σκορδά “σου έκαναν καμία πρόταση;” και είπα ναι… Τι ήθελα και το είπα; Μετά έγινε κάτι, άστο τώρα. Είναι πολύ… άγριες αυτές οι Μέλισσες. Όχι, δεν τη βλέπω τη σειρά. Έχω δει λίγο και μου αρέσει γιατί έχει πιάσει και την αίσθηση του κόσμου.

Κατερίνα Λέχου: «Σε πολλά σίριαλ δεν ήμουν η πρώτη επιλογή!»

Η Κατερίνα Λέχου αναφέρθηκε επίσης και σε μία άλλη δήλωση που είχε κάνει και είχε παρεξηγηθεί. Σε συνέντευξη της λοιπόν είχε δηλώσει πως πλένει τα χέρια της 60 φορές την ημέρα. Μιλώντας στο DOT, εξήγησε πως όντως πλένει πολύ συχνά τα χέρια της γιατί όταν έχεις σκύλο στο σπίτι και τον χαϊδεύεις, πλένεις τα χέρια σου πριν κάνεις την οποιαδήποτε δουλειά, πχ. μαγείρεμα.

Κατερίνα Λέχου: Η βραδινή έξοδος με τον σύζυγο της, Μάνο Στρατάκη!

Τέλος αναφέρθηκε στο πόσο ήρεμη είναι πλέον στο σπίτι της αλλά και στον σύντροφό της με τον οποίο έκαναν σχέση όταν εκείνη ήταν 40 ετών.

Είμαστε 12 χρόνια μαζί. Στη σχέση μου χρειάζομαι εντιμότητα, αφοσίωση και μια γλύκα. Προσπαθώ να γίνω γλυκιά, να χαμογελάω και να αγγίζω τους ανθρώπους. Όταν γνωρίζεσαι με τον άλλο σε αυτή την ηλικία, είσαι πιο συνειδητός. Βέβαια δεν μπορείς πχ να κάνεις τη μεγάλη οικογένεια που μπορεί να ήθελες. Εγώ δεν ήθελα να κάνω οικογένεια. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top