Λέχου προς Γερμανού:«Δε το σχολίασες καλά, έχω στενοχωρηθεί»

Πώς αντέδρασε η Ναταλία στα σχόλια της ηθοποιού

Το παράπονό της στη Ναταλία Γερμανού εξέφρασε η Κατερίνα Λέχου η οποία και ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κουβέντα πήγε στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» όπου η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει πως της είχαν προτείνει να παίξει.

Τότε όπως η ίδια ανέφερε on air πως είχαν γίνει κάποια σχόλια στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» τα οποία και δε της άρεσαν καθόλου.

«Έχω στεναχωρηθεί λίγο με αυτό με τις Άγριες Μέλισσες και δε θέλω να το συζητήσω. Κάτι λέγατε την προηγούμενη φορά και λέγατε ότι δεν είναι ωραίο να λέμε τι μας έχουν προτείνει…. Είμαστε όλοι καθόλου αναντικατάστατοι και είμαστε όλοι υπό κριτική. Δε ξέρω, ανάθεμα την ώρα που μίλησα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. … Εγώ το είπα αυθόρμητα. Δε με ζητήσαν κιόλας απλά με πήραν τηλέφωνο , δεν μεταφράστηκε σωστά, παραφράστηκε. Βγήκε σαν να το είπα ότι θέλανε εμένα και καμία άλλη. Μπορεί να είχαν πάρει άλλες είκοσι. Δεν είμαι μοναδική, είσαι μαζί με άλλους και αναμετριέσαι κάθε φορά για έναν ρόλο. Δεν μπορούσα να πάρω γιατί έκανα πρόβες για το θέατρο…. Δε ξέρω καν αν θα με παίρνανε και πότε... Η παραγωγή όταν ετοιμάζει κάτι βολιδοσκοπεί πολύ κόσμο. Όπως και στο νησί, είχαμε περάσει από οντισιόν όλο το ελληνικό θέατρο….» ανέφερε η Κατερίνα Λέχου.

Όσο για το πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια; Αρχικά ξαφνιάστηκε και αργότερα ανέφερε πως επρόκειτο για παρεξήγηση.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top