Elif: Για ποιο λόγο η Ελίφ δε θέλει να γιορτάσει τα γενέθλιά της!

Οι εξελίξεις δε σταματάνε σε ένα ακόμα επεισόδιο την Παρασκευή στις 17:30

Η Ελίφ και η Ιντζί ετοιμάζουν πρωινό. Την επόμενη μέρα είναι τα γενέθλια της Ελίφ αλλά εξαιτίας των θλιβερών γεγονότων που ζει η οικογένεια, η μικρούλα δε θέλει να γιορτάσει.

Η Ζεϊνέπ και η Ελίφ νοσταλγούν τον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ σκέφτεται να επισκεφθεί τον Σελίμ στη φυλακή μαζί με την Ελίφ.

Ο Μουράτ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο να ευχαριστήσει τον Γιουσούφ που εμπόδισε τον πατέρα του από το να κάνει φόνο. Αν δεν ήταν ο Γιουσούφ, ο Βεϊσέλ θα είχε πυροβολήσει τον Τζεβαχίρ.

Ο Μουράτ εκφράζει στον Γιουσούφ την ευγνωμοσύνη του. Τρώνε μαζί πρωινό όταν εμφανίζεται ο Τζεβαχίρ. Ο Γιουσούφ επεμβαίνει για να μην γίνει καυγάς. Ο Γιουσούφ ζητάει από τον Μουράτ να φύγει κι όταν μένει μόνος με τον Τζεβαχίρ τον βάζει στη θέση του.

Η Σεβάλ πουλάει ρούχα στον δρόμο και η Τουλάι τη βοηθάει. Η Γκόντζα δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο όπως είχε υποσχεθεί στην Ασουμάν αλλά της λέει ψέματα πως το πλήρωσε. Η σπιτονοικοκυρά όμως έρχεται και ζητάει το ενοίκιο.

Η Ασουμάν τσακώνεται με την Γκόντζα και η Γκόντζα αναγκάζεται να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει. Ο Σερντάρ από τη φυλακή στέλνει ένα γράμμα στην Αρζου και της αποκαλύπτει τα πάντα για τον Ουμίτ.

Η Αρζού λαμβάνει το γράμμα αλλά πριν προλάβει να το διαβάσει έρχεται ο Ουμίτ με ένα διαμαντένιο κόσμημα για δώρο. Ο Ουμίτ καταφέρνει να της πάρει κρυφά το γράμμα, το διαβάζει και το βάζει στην τσέπη του.

Η Γκόντζα δεν έχει χρήματα και είναι στον δρόμο. Και η Ασουμάν όμως είναι απελπισμένη. Σκέφτεται πως πρέπει να τα ξαναβρεί με τον Ερκούτ.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top