GNTM-Η Κάτια καρφώνει τη Μαρία: Είναι πονηρή και όχι τόσο τίμια όσο δείχνει

Τι δήλωσαν για το disavantage και την παραβίαση του κανονισμού

Λίγο μετά την αποχώρηση της Εμμανουέλας από το σπίτι του GNTM, η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» συνάντησε τις εννέα κοπέλες, οι οποίες αναφέρθηκαν στην αποχώρησή της.

GNTM 2019: Ίσως η πιο απρόσμενη αποχώρηση από το παιχνίδι!


Το γεγονός ότι η Εμμανουέλα είδε την πόρτα της εξόδου ξάφνιασε πολύ τις συμπαίκτριες της, ενώ η Άννα δήλωσε πως κατάφερε επιτέλους να τη διώξει, αν και θα προτιμούσε να είχε φύγει η Μαρία.

Μιλώντας για την Μαρία στάθηκαν στο γεγονός ότι παραβίασε έναν πολύ σημαντικό κανονισμό. Να θυμίσουμε ότι η Άννα Χατζή η οποία είχε την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία του γυναικείου διαγωνισμού ομορφιάς έδωσε στη Μαρία ένα disadvantage.

GNTM: Η παρασπονδία της Μαρίας που έκανε έξαλλους κριτές και Ζενεβιέβ

Αυτό ήταν να φτιάξει μόνη της τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της μέσα σε 20 λεπτά για τη φωτογράφιση, αλλά τελικά το μοντέλο ζήτησε βοήθεια από make up artist και αυτό έγινε αντιληπτό από τις υπόλοιπες παίκτριες, αλλά και την κριτική επιτροπή.

Κάποιες από τις συμπαίκτριές της δικαιολόγησαν την κίνησή της κάνοντας λόγο για αφέλεια, ενώ η Κάτια έριξε τα «βέλη» της λέγοντας: «Αν ήμουν στη θέση της και είχα λίγη συναίσθηση θα αποχωρούσα οικειοθελώς. Το γεγονός ότι είπε ότι δεν το κατάλαβε ή δεν το σκέφτηκε το θεωρώ γελοία δικαιολογία. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε και έδειξε το ποιόν της. Είναι πονηρή και όχι τόσο τίμια όσο δείχνει».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Ασημίνα, η οποία επεσήμανε ότι η Μαρία δεν είναι χαζή, αλλά παμπόνηρη και γελωτοποιός.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top