Σωτήρης Χατζάκης: «Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι πολύ καλή ηθοποιός!»

Όσα είπε για τη σχέση του με την ηθοποιό και το «Κόκκινο Ποτάμι»

Είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες σκηνοθέτες, με τη συμμετοχή του στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη να προκαλεί εντύπωση.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης μίλησε στη Δήμητρα Καλφούντζου και στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» για τη συμμετοχή στη σειρά του OPEN, «Το Κόκκινο Ποτάμι». «Είπα το ναι γιατί αφορά στη Γενοκτονία των Ποντίων. Πέρα από αυτό έχεις πολλούς ηθοποιούς του θεάτρου… Αισθάνομαι μία ασφάλεια μέσα σε αυτό» είπε ο γνωστός σκηνοθέτης που εξέφρασε την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Μανούσου Μανουσάκη, ενώ αποκάλυψε πως ίσως η σειρά γίνει και ταινία.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Χατζάκη

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου-Σωτήρης Χατζάκης: Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται!

Αναφέρθηκε και στη συνεργασία που έχει με τη σύντροφό του, την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. «Η Αλεξάνδρα είναι πολύ καλή ηθοποιός… όταν κάποιος δουλεύει στο θέατρο κανέναν δε γνωρίζει και κανέναν δεν ευνοεί και κανέναν δεν αγαπάει περισσότερο πάνω στην πρόβα. Αγαπώ όλους τους ηθοποιούς μου, είμαι ερωτευμένος με όλους τους ηθοποιούς μου και σε αυτό το πλαίσιο εργάζομαι και με τη συγκεκριμένη ηθοποιό!» είπε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top